Винаги са в мазето, а? Честно казано не знаем как хората въобще достигат до киселото зеле и бурканите с туршия от всички свръхестествени създания и феномени, населяващи средностатистическото мазе. Ако се чудите защо не ви е работа да се мотате из основите на къща, дори и в сезон, в който имате остра нужда от празни буркани за зимнина, вижте трейлъра на „The Innkeepers” на Тай Уест, представен от Apple.

http://www.youtube.com/watch?v=jJHLEULMmp8

Падаме си по такива трилърчета, но нещо ни куца в трейлъра. Има си всичко – и атмосфера, и няколко доста неприятни призрака, има си и задължителния учтив и страховит дядка, действието се развива в стар хотел, който дори без коридорите на „Сиянието”, пак е добро място за свръхестествени инциденти. Но в крайна сметка, нещо не ни се получава. Може би просто за момента сме се наситили на хорър трейлъри с подобни „нетипични и следователно много creepy” песни и шумно гърмящи крушки.

Все пак имаме намерение да гледаме филма и смятаме, че има шанс да ни допадне, защото отзивите на хората, които са го гледали, са доста положителни.

След 100 години работа, хотел „The Yankee Pedlar” ще затвори врати завинаги и последните служители Клеър и Люк, които са убедени, че мястото е обитавано от призраци, решават да разкрият мистерията и да намерят доказателства за свръхестествените гости. С натрупването на все повече необясними „инциденти”, Клеър и Люк трябва да решат в какво наистина вярват.

The Innkeepers” е филм на Тай Уест („The House of the Devil”), а в ролите са Сара Пакстън, Пат Хийли и Кели МакГилис. Премиерата на филма е 3 февруари 2012.

За финал вижте и тези два плаката  – единият супер-як, но според нас неподходящ за филма, а другият опропастен от снимката на призрака-зомби в горната половина. Но пък  ключовете са яки.

„The Innkeepers”

„The Innkeepers”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments