Lucy

Въпреки участието на Скарлет Йохансон, която напоследък събра доста позитиви с ролите си в „Тя” и „Under the Skin”, бяхме позабравили за предстоящата „бесонка” „Lucy”, в която след инцидент със забранени вещества героинята ѝ придобива свръх-сили и се превръща в „an ass-kicking machine”. Просто филмите на Люк Бесон отдавна не са ни приоритет и изключително рядко се вълнуваме достатъчно, че да следим някой от тях по-отблизо.

Не можем обаче да не признаем, че все пак има някакви минимални шансове – най-вече заради „preposterous” звучащата история и заради Скарлет, разбира се – „Lucy” да се окаже приятно филмче по начина, по който беше „Твърде лично” например – в действителност доста далеч от понятието настина добър филм, но все пак развлекателен. Не че разчитаме много, де.

В „Lucy” едноименната героиня на Скарлет е отвлечена и принудена да пренася наркотични субстанции като „муле”. След инцидент, част от веществата попадат в организма ѝ и тя придобива свръх-способности – може да мести предмети с ума си, моментално да усвоява знания и нова информация, както и да не изпитва никаква болка и дискомфорт. Възползвайки се от ситуацията, тя се наема да отмъсти на похитителите си.

Сега, благодарение на EW, които представиха първата официална снимка от филма, имаме възможност да видим как точно ще изглежда Скарлет в „kick-ass mode”. Всъщност в една от версиите си, защото разбираме, че Луси става нещо като Нео – с пълно разбиране и осъзнаване на Вселената. Това ѝ дава възможност да променя дължината и цвета на косата си, както и всякакви други „елементи” свързани с външния ѝ вид.

Скарлет Йохансон

По-добра представа за „Lucy” ще можем да получим в началото на следващата седмица, когато ще е премиерата на първия трейлър. Тогава ще разберем и дали наистина си заслужава само заради една Скарлет да си губим времето – смахнатата идея е дразнител, но много зависи как точно е реализирана.

Режисьор на „Lucy” е Люк Бесон, а освен Скарлет Йохансон, в ролите ще видим Морган Фрийман, Анали Типтън, Чой Мин-сик, Мейсън Лий и др.

Премиерата е 8 август

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Много ми се иска най после да прочета статия за пазара на двд и блу рей в България-защо се срина и как така само Фокс и Сони имат представители у нас .А + май загубиха Дисни и Юнивърсъл ,а от няколко години Уорнър и Парамаунт също нямат представителство.Да някаква румънска фирма уж внасяше заглавия на Уорнър,ама спря…..и изведнъж се оказва, че Фрозен и Хобит 2 няма да излязат в България и трябва да продължа да разчитам на внос от чужбина,където вече се радвам и на руски субтитри,както в случая с блу рея на Оз:Великият и могъщият.Знам, че кризата и завишените цени на издателите са едни от причините,но мисля, че като истински сайт за кино трябва да ни разясните какво се случва..а и защо например А+почнаха да правят копия на оригиналните двд издания и да ги пускат на по ниски цени ,а реално погледнато това е некачествен продукт..пример взех си Любовен пир на двд на по ниска цена от реномиран магазин с логото на А+,а после се оказа 4е първите две минути забива и няма нищо общо с оригинала..да не коментирам за разликите в двете издания на Прозрачно минало и Шеметна сделка-те пък преиздания

  2. Фрозен вече излезе по света, а Хобит 2 предстои на 7 април,но не и у нас