Тимбърлейк

Някак синхронно се получи – точно в уикенда, когато се появи на екран „Дилъри на време” (и беше „победен” от котето в чизми с почти трикратно по-голям боксофис резултат!), все по-добрия Джъстин Тимбърлейк получи предложение от братята Коен за участие във филма „Inside Llewyn Davis” , новините з акойто ви обещахме да следим с повишен интерес. Е, като ще правят музикален филм – логично е да си изберат (по възможност) актьори с такъв „бекграунд”!

Гринуич Вилидж през 60-те, талантливият певец и китарист Леуин Дейвис (в ролята Оскар Айзък) не успява да се издържа с музика. Персонажът е изграден върху детайли от живота на Дейв ван Ронк – фолк певец, повлиял на много изпълнители, сред които Боб Дилън, Джони Мичъл. Тимбърлейк ще влезе в ролята на музиканта Джим, а като неговата съпруга Джейн ще видим Кери Мълиган.

След „Алфа дог”, „Палавата класна”, „По приятелски” и особено Социалната мрежа, а вече и „Дилъри на време”, Джъстин вече доказа по много категоричен начин, че ако някой продължава да го смята за момчето-певец-шоумен – ама много кардинално се е объркал! Някои правят успешен пробив, но порастват и затъват в небитието, други успяват да жонглират със славата – и, ако са достатъчно умни, да „надграждат”. Приеме ли предложението на Коен, Тимбърлейк ще работи отново със Скот Рудин и ще участва в един от важните филми на 2012 година. Говори се, че това е най-свежия и млад актьорски екип, с който братята ще работят. Двамата са автори на сценария, за момента нямат подкрепата на никое студио – ще работят тотално независимо, както най-добре умеят! Планирано е снимките да започнат след няколко месеца.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *