„Разкази от криптата” се завръща на екран

от на 2011-07-29
 

Разкази от криптата

Кеф! Още си пазим видеокасети, на които сме си записвали епизоди от „Разкази от криптата”. Той, заедно със „Зоната на здрача”, „До краен предел” и „Amazing Stories”, е част от детството ни, която ни е супер скъпа и мила. Поради тази причина сме щастливи от перспективата сериалът да се завърне на малкия екран, но не сме съвсем убедени, че ни допада идеята за новата му форма.

Deadline съобщават, че Гилбърт Адлър (продуцентът на оригиналния сериал, както и на филми като „Константин”, „Супермен се завръща”, „13 призрака” и др.) и Андрю Козби (ко-създтел на „Еврика”) подготвят нова версия на сериала, която няма да бъде свързана с тази на HBO и няма да бъде под формата на антология. По техните думи тя ще бъде ТВ версия на оригиналния комикс от 50-те години (по който е създадена и предната версия) и ще „използва герои от него в по-модерен контекст”. Това ще рече, че всеки епизод няма да бъде сам за себе си, а ще имаме някаква обща история, която ще се развива във времето.

The Crypt Keeper: Не ме пропускайте, че... лошо!

Както казахме, не сме супер очаровани от идеята за развиваща се история, но смятаме, че можем да го преживеем. Това, което няма да може да преглътнем обаче, е ако култовият Crypt Keeper не участва в сериала по никакъв начин. Смятаме, че „Разкази от криптата” не може да съществува без него и ще откажем да гледаме подобно нещо, при все носталгията. Но както се казва, ще поживеем, ще видим.

Сериалът вече има „детайлизирана библия” и в момента създателите обикалят както националните мрежи, така и кабелните телевизии, за да му намерят дом – слуховете са, че Cinemax са проявили интерес, но засега няма нищо сигурно – така че скоро очакваме новини.

http://www.youtube.com/watch?v=V_jiJb5QBnE

Голям!

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-07-29 at 18:09

  Хм… интересна новина. Аз точно тези дни си припомням старите (намерих си всичките 7 сезона) епизоди и ги гледам всяка вечер с голям кеф…
  Но нещо… нова версия… хм…

  Отговор

 • Ivcho
  2011-07-29 at 20:11

  Няма лошо!!!! :)

  Отговор

 • 2011-07-29 at 23:48

  Даже екстра.

  Отговор

 • 2011-07-30 at 18:00

  Ще видим, ако върнат the Crypt Keeper всичко ще е наред. :)
  Аз съм за всякакви хорър сериали. :)

  Отговор

 • Gogoto
  2011-07-30 at 22:57

  Че Криптата без Пазителя е като порно без цици бе, алоооооу… Тея как я мислят тая работа? Ако не го направят поредния тийн хорър бълвоч, пък ей ме на! Сещате се – пълно с изопачени лъскави образи на разни врещящи цицорести „колежантки“ и загорели „колежанти“, които внезапно стават много съвестни и почват да правят героизми и в крайна сметка измират по доста абсурден, но за сметка на това гнусно и подплатен с доста карантия начин… Всеки без да се напъва ще се сети за поне 3 такива филма в рамките на половин минута 😀

  Отговор

 • 2011-07-31 at 13:48

  Сещаме се! :( Дано не се получи така както го описваш.
  Не виждам обаче, какво против имаш цицорестите колежанки? :)

  Отговор

Коментирайте