Първи трейлър на „Tower Heist” на Брет Ратнър

от на 2011-07-29
 

Брет „The Rat” Ратнър има доста почитатели и защитници, но ние не сме сред тях. Но не сме и сред най-големите му противници. Общо взето позицията ни е на „не ни дреме особено”. Подобно е и отношението ни към най-новия му ансамблов филм „Tower Heist”, затова няма да губим прекалено много време в обяснения, а направо ще ви представим трейлъра.

(чрез Yahoo)

Историята не е лоша – персоналът в луксозна сграда в Сентръл парк открива, че пенсионният им фонд е ошушкан от най-богатия човек живеещ там и за отмъщение замислят обир, с който да си върнат каквото им принадлежи; проблемът е, че те не разбират нищо от обири и им се налага да прибягнат до помощ отвън – а и актьорският състав не е съвсем за изхвърляне.

Проблемът е в Еди Мърфи. Преди неговата поява всичко изглежда що годе добре – не особено вдъхновяващо, но се ядва. След това обаче, нещата се скапват много бързо. Поне за нас. Но нека видим как ще дойде вторият трейлър и тогава ще решим окончателно какво мислим по въпроса.

Последно само да кажем един интересен факт, че сценарият на филма е дело на цели осем човека.

Режисьор на „Tower Heist” е Брет Ратнър, а в ролите ще видим Бен Стилър, Еди Мърфи, Алан Алда, Кейси Афлек, Тиа Леони, Майкъл Пеня, Габорей Сидебей, Матю Бродърик и др.

Премиерата е на 4 ноември 2011

Tower Heist

коментари
 
Отговорете »

 
 • Алекс
  2011-07-29 at 12:09

  На мен пък ми изглежда много забавно, при все че Ратнър е голям бездарник.

  А Мърфи ме радва определено след толкова много години на пълно забвение и невероятни глупости, в които се снима. Все пак „Полицаят от Бевърли Хилс“ и „48 часа“ са филми, заради които винаги ще го харесвам с надеждата, че може пак да се снима в нещо, което го умее най-добре – свестна екшън-комедия.

  Отговор

 • 2011-07-29 at 14:17

  И мен Мърфи ме радва от едно време – „Смяна на местата“ , „Полицая“, „Часовете“, „Шрек“, че дори и в брадвата „Смахнатия Професор“. Тук обаче, ми разваля тона. Още една идея по-обран трябваше да е.

  Отговор

 • Ivcho
  2011-07-29 at 20:10

  Какво видях, името на онова студио, дано нищо не изкарат от този филм!!!!!!
  Иначе на мен ми изглежда добре!

  Отговор

 • Век
  2011-07-30 at 00:45

  Абе мен Ратнър си ме разсмя доста яко през 99-та с Час пик. Това не мога да не го призная.

  Така че ще хвърля едно око и на Tower Heist. Дано Едито си възвърне формата от златните години. Който се съмнява в качествата му значи не е гледал Харлемски нощи. Лично за мен, най-добрия филм в кариерата му. Буквално, всяка реплика е някакъв уникален лаф.

  Отговор

 • 2011-07-30 at 17:46

  Като каза „Час пик“ се зачудих, защо Ратнър не е взел Крис Тъкър за ролята на Еди.

  Отговор

 • Dorrian.Dante
  2011-07-30 at 18:03

  „You married ?
  – No, I ain’t married… what’s up“

  😀

  Отговор

 • 2011-07-31 at 13:20

  Габарей е много силна! :) :)

  Отговор

Коментирайте