Rise of the Planet of the Apes

Evolution becomes revolution!

От „Fox” (чрез Yahoo) дебютираха най-новия кинотрейлър на „Rise of the Planet of the Apes”, който както знаете ще ни запознае с един нов вариант на историята, предшестваща събитията в популярния и доста успешен франчайз „Планетата на маймуните”.

Традиционно за дългите кинотрейлъри, виждаме доста повече подробности около сюжета и по-специално, как точно се стига до бунта на приматите. В следствие на това и за наша голяма радост, имаме доста маймунско присъствие. А нека бъдем честни, това е, което всички искаме да гледаме.

Реакцията ни е също както и при миналия трейлър – допада ни, но не сме супер впечатлени.

Джеймс Франко е в ролята на учен, който се опитва да намери лек за Алцхаймер, правейки експерименти върху животни. Един от тестовите му екземпляри обаче – шимпанзе на име Цезар – изненадващо проявява изключително висок интелект и Франко се вижда принуден да го вземе у дома си, за да го предпази от останалите безскрупулни доктори, без дори да подозира, че ще участва в началото на края на човешкото господство над планетата.

Режисьор на „Rise of The Planet Of the Apes” е Рупърт Уайът, а в ролите ще видим Джеймс Франко, Фрейда ПинтоДжон ЛитгоуТом Фелтън, Брайън Кокс и Анди Серкис като Цезар.

Премиерата е на 5 август.

Повече за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *