Докато ужасът от COVID-19 продължава да алармира света, друг тип ужас, за който отдавна ви държим в течение, се задава на малкия екран – „Чъки“ („Chucky“) – първият телевизионен сериал за куклата-убиец от успешната хорър поредица „Детска игра“.

Въпреки че проектът отдавна е в развитие, на практика нямаше кой знае колко шум около него, освен няколко интервюта със създателя на франчайза Дон Мансини и спорадични новини за кастинга. Досега. Вчера в интернет дебютира първият тийзър трейлър, който макар и да не разкрива почти нищо, все пак успява да ни „почеше точно там, където ни сърби”, когато говорим за хорър, част от поредицата (или от калибъра на) „Детска игра“.

Вижте тийзъра на „Чъки“:

Няма какво да коментираме. Това е просто тийзър, предназначен да напомни на феновете, че злото идва на няколко стрийминг платформи. Харесва ни минималистичният подход, а смехът на Чъки определено въздейства по особено приятен начин. Чакаме пълния трейлър, а дотогава ви припомняме какво точно да очаквате от сериала според Дон Мансини:

Определено завършихме „Култът на Чъки“ с няколко отворени възможности за продължения, които ще развием в сериала. Това не е случайно, а е планирано, защото телевизионният формат най-добре може да отговори на всички въпроси. Същевременно сме изградили цял нов свят, пълен с нови герои, за които не можем да кажем нищо на този етап. Замислихме се как е възможно след седем филма не само да променим жанра, но и да изненадаме феновете. Този проект ще е като голямо платно, на което ще обрисуваме новите герои и техните взаимоотношения.

Премиерата на „Чъки“ („Chucky“) беше предвидена за края на 2020, но заради COVID-19, както стана с почти всички заглавия тази година, се измести за началото на 2021 по SyFy.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

    1. Хората от старата школа като Узи

    2. Има си стабилна фен база. Наречи го носталгия или фенщина, но щом още правят филми и сериал значи има аудитория.

  1. Узи е тоалетна школа, не стара.

    И поредната тъпа статия. Почнете да ги подбирате малко, или почнете да си пишете собствен, оригинален content.

    1. Я сподели, че ми е интересно, защо статията е тъпа. Не ти допада темата на статията, което би било егоистично, защото има много фенове на ужасите сред читателите и със сигурност ще им е интересно да научат, че Чъки скоро се завръща под формата на сериал. Или не ти харесва начинът, по който е написана. Или нещо друго.
      (В случая не целя заяждане, а най-откровено си питам :D)

  2. Кефи ме как МърльоРик не спира да демонстрира старите си травми от безславното си форумно минало 😀

    1. Ape бе, БуГейман, дай по-креативно ебати.

    1. Посред нощ, нормалните хора спят или правят секс, а ти насраляк, търсиш онлайн внимание