Дейвид Слейд ще режисира рестарта на „Daredevil”

от на 2011-03-16
 

Daredevil - Дейвид Слейд

Така стават нещата. Името на Дейвид Слейд („Опасна невинност“, “30 Days of Night”, “Здрач 3: Затъмнение”) упорито беше свързвано с продължението на „Wolverine” (както знаете обаче то отиде при Дарън Аронофски) и ние вярваме, че той е бил доста близко до целта – убедени сме, че само лобирането на Джаксън за Аронофски му е попречило да получи работата. И понеже от „Fox” доста са го харесали, са му предложили да поеме рестарта на „Daredevil”.

Имаме едно известно притеснение, че тази нова версия на „Daredevil” (която според Variety, които първоначално разпространиха новината, няма да има никаква връзка с оригиналния филм с Бен Афлек, както и със „spin-off”-a му “Електра”) ще бъде от онзи тип „дай да направим едикойси комиксов филм, нищо че нямаме сценарий, ще го напишем в движение” – т.е. прибързан, необмислен и като цяло доста зле. А причините да мислим така са, че ако от „Fox” не бяха раздвижили нещата в посока на нов филм, щяха да загубят правата и те да се върнат при „Disney/Marvel”.

Историята около сценария също не е много обнадеждаваща. От „Variety” съобщават, че той ще бъде дело на Дейвид Скрапа („Последният замък”, „Денят, в който Земята спря”), но от THR пък твърдят, че засега филмът си няма сценарист.

Добрата новина е, че Слейд идва от “Здрач 3: Затъмнение” и каквото и да се случи, колкото и прибързани да са нещата, той вече има тренинг и едва ли може да направи още по-лош филм.

Всичко това ни кара да се чудим и какво се случва с планирания рибут на „Фантастичната четворка”? В скоро време очакваме раздвижване и на този фронт.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ivcho
  2011-03-16 at 15:47

  Не не не и не,дано стане нещо и никога да не видим този филм.

  Отговор

 • 2011-03-16 at 16:15

  Не харесваш Daredevil, Дейвид Спейд или комбинацията от двамата?

  Отговор

 • Ivcho
  2011-03-16 at 20:23

  Не харесвам Deredevil.

  Отговор

 • 2011-03-16 at 22:57

  Комиксъ или филмъ?

  Отговор

 • 2011-03-16 at 23:16

  Що не ви кефи е?Голяма харабия е и филма и комиска.А за малко отделна информация скоро,ще излезе филм за АНТИГЕРОЙ-NEMESIS,който е комикс на автора на Kick ass i Wanted-Марк Милър,а историята на самия комикс се разказва за както е казал Милър-Ако Батман беше Жокера?Тоест за един милионер,който като малък губи баща си,който има голяма компания и след смъртта му,сина му я наследява и той тръгва да обикаля света и става най-големия наркодилър,след това се превръща в Nemesis,който обикаля из света и убива ченгета по брутален начин,защото мисли,че ченгетата са виновни за смъртта на баща му.И така като Батман наследява компания,има луди изобретения,тайна пещера,кола,изтребител и т.н.Ако искате информация -http://en.wikipedia.org/wiki/Nemesis_(Icon_Comics) или си изтеглете комиските от Пирата.

  Отговор

 • 2011-03-17 at 02:44

  @v1sk30

  Пуска ли сме новина по въпроса. Можеш да погледнеш тук

  За отбелязване е обаче, че Марк Милър е много често си приказва глупости и вече не го слушаме като казва какво ще се снима, кога и т.н.

  @UZUMAKI

  Филма. :)

  Отговор

Коментирайте