Странен трейлър на „Elektra Luxx”

от на 2011-02-01
 

Elektra Luxx - Карла Гуджино

Единствено безграничната ни любов към Карла Гуджино ни спира да не добавим този трейлър в рубриката ни WTF. Но в добрия смисъл!

Като изключим поредицата оскъдни костюмчета – както и редицата мацки в тях – секс комедията „Elektra Luxx” явно ще е повече комедия и по-малко секс, но изглежда доста симпатично и както вече казахме, участва Карла Гуджино. Режисьор и сценарист е гаджето й Себастиан Гутиерес, който всъщност прави продължение на филма си от2009 „Women in Trouble”. Участват още Марли Шелтън, Тимъти Олифант, Ейдриън Палики, Еманюел Шрики, Малин Акерман и Джоузеф Гордън-Левит.

За съжаление не сме имали възможност да гледаме първата поява на порно звездата Електра Лукс, но продължението определено изглежда забавно. Притеснява ни само фактът, че премиерата на филма всъщност е била преди почти година, а този трейлър се появява чак сега. Но определено ни допада, като изключим финалния изблик на Джоузеф Гордън-Левит, след като майка му го прекъсва – точно пък това сме го гледали безброй пъти.

И да, покойната рок звезда наистина е Джош Бролин, но като че ли снимката ще е единствената му поява.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Kristian
  2011-02-03 at 01:38

  Том Харди,Джоузеф Гордън-Левит и Майкъл Фасбендер прогресират изключително много в последните години. Страхотни актьори.

  Отговор

 • 2011-02-03 at 02:49

  Странен трейлър те вдъхновява да кажеш такова нещо, но ти разбираме мисълта. :) :)

  Отговор

Коментирайте