Жокера се радва на новия Comic-Con трейлър на ""
Жокера се радва на новия Comic-Con трейлър на „Отряд самоубийци“

На вчерашния панел Warner скриха шапката на всички с изключително добрите трейлъри на „Wonder Woman” и „Justice League”. Комиксовата вселена на DC уверено се разраства, изграждайки достоен съперник на Марвел. Слабото място на Капитан Америка и компания винаги са били злодеите, така че един от козовете, които конкуренцията им държи в момента, е именно показването на по-интересни „лоши” момчета и момичета.

За какво всъщност иде реч в „Отряд самоубийци”? Загрижено за безопасността на Земята, американското разузнаване събира екип от най-опасните, затворени в непристъпни затвори супер злодеи, въоръжава ги с арсенала на правителството и ги изпраща да унищожат непобедимо същество.

Аманда Уолър (Виола Дейвис) се интересува от отчаяни и отблъскващи индивиди, които нямат какво да губят. Бандата включва Рик Флаг (Джоел Кинеман), опитващ се да държи изродите изкъсно с помощта на опасната Katana (Карън Фукухара); неофициалният лидер Deadshot (Уил Смит); забавният и всяващ хаос Boomerang (Джай Кортни); самотникът Killer Croc (Адеуале Акинуйе-Агбаже), подпалвачът El Diablo (Джей Ернандес), мистериозният Slipknot (Адам Бийч), вещицата Enchantress (Кара Делевин), очарователната Harley Quinn (Марго Роби) и разбира се кралят на рибарите Жокерът (Джаред Лето).

След като осъзнават, че са избрани за невъзможна мисия, която колкото и да се опитват да постигнат, неизбежно ще стигнат до провал, отборът решава да поеме нещата в свои ръце. Дали ще загинат в опита си да постигнат свобода или положението ще стане „всеки за себе си”, предстои да разберем  едва след няколко седмици.

Не сме се скъпили в отразяването на „Отряд самоубийци”. Преди международния трейлър получихме нов поглед към Жокера на Лето. Преди това имаше тв спотове, снимки, character постери и какво ли още не. На моменти ентусиазмът ни се вдигаше до небето, след това отново изпадахме в здравословен скептицизъм, сега просто чакаме премиерата, която вече се задава зад ъгъла. Тъкмо навреме се появява триминутният Comic-Con трейлър, който ни раздруса по възможно най-приятния начин. Вижте го:

Харесва ни видяното. Има от всичко по малко. Истерия, смях, екшън, бруталност и… дупе! Дори Уил Смит изглежда прилично. Добре звучи разговорът им около бара, ала какво е да си от „лошите” и т.н. Интересно как ще се развият нещата за групата и дали героите ще получат някакво изкупление в очите на порядъчните хора. По-скоро залагаме на „не”.

Колкото и материали да сме изгледали до момента и колкото и да ни се струва, че знаем наизуст половината филм, все още има достатъчно неясноти, които да ни накарат с нетърпение да си закараме задниците до киното. Не знаем подробности за „злодея”, колко ще трае участието на Жокера и каква е ролята на Батман в цялата работа. Интересно ни е и как ще се върже филмът в DC вселената. Предстои да разберем.

Искахте повече от Жокера? Предлагаме ви едно ново промо, включващо нови кадри с усмихнатия психопат:

Добре де, има и за Enchantress
https://www.youtube.com/watch?v=607Qexuld-E

Deadshot
https://www.youtube.com/watch?v=Gklf1OQ6Wzc

Аманда…

и за къде сме без Harley Quinn:

За финал ви предлагаме да видите новата порция снимки:

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

SUICIDE SQUAD

Режисьор на „Отряд самоубийци” („Suicide Squad”) е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Отряд самоубийци” е насрочена за 5 август 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Отличен 6 по монтаж, определено. За другото съм оптимист, но си имам и няколко наум. 🙂 Ще разберем съвсем скоро, така или иначе.

    1. Майтап, майтап, ама се очертава даже и той да стои добре във филма и да има екранно присъстие по-голямо от софийско паве, откъртено от самосвал.