Великолепен трейлър на “Pina” на Вим Вендерс

от на 2010-12-18
 

PINA

Знаем, че по всяка вероятност сме малцинство, но смятаме, че последният филм на Вим Вендeрс „Снимки в Палермо” разглеждаше идеи за „смисъла на живота” по един доста елементарен начин, неуспешно представени в една поостаряла форма и поради тази причина не е сред любимите ни негови филми.

Казваме всичко това, за да разберете искрената ни радост от възможността бързо-бързо да го оставим зад гърба си и да го забравим, защото трейлърът на “Pina”,  най-новия му документален филм за легендарната немска хореографка Пина Бауш, изглежда просто фантастично и въпреки че танците не са нашата стихия, смятаме, че филмът ще бъде страхотен и ще ни допадне.

Преди да видите трейлъра си позволяваме само да споделим, че якичката жена в червената рокля ни… абе, вижте сами.

Както знаете, Вендeрс е на особена почит у нас и филмите му рано или късно идват на някой от големите ни фестивали. Надяваме се и този да не е изключение. Жалко само, че ако дойде, едва ли ще е в 3D, но пък е по-добре от без хич.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-12-18 at 16:45

  Дринкааа – прекрасен трейлър! Сигурна съм, че ще е впечатляващ филм :) (ама, "филмите му рано или късно идват на някой от големите ни фестивали" направо ме прободе в сърцето! все пак той е един… на който идват филмите му. :D)

  Отговор

 • 2010-12-18 at 21:21

  Охо, обиждаме се на фестивали ли? :) 😀

  Кажи, ще го видим ли на Международния София Филм Фест? Със сигурност имаш инфо. Знам защото Вендерс ти е аверче. :) :) :)

  Отговор

 • Иван
  2010-12-19 at 02:42

  А дали е заснет в 3D или само ще е конвертиран?

  Отговор

 • 2010-12-19 at 20:12

  Не съм сигурен, но според мен е сниман на 3D.

  Не знам дали Вендерс би се занимавал с конвертиране – освен че е по-скъпо, е и по-гадно. :)

  Отговор

Коментирайте