Сай-фай хоръра „51”

Чудесен плакат за извънземен, който е готов на всичко, за да избяга от правителствения затвор, където е прекарвал дните си като „гост” на нашата планета – при това извънземен със смущаващо дълги и кокалести пръсти със специфични стави…

Не, не става дума за Пол и доколкото разбираме няма да има закуска с каквито и да било тестени изделия, но за сметка на това може да има анални проби, защото „51” си е независим хорър. А ако не разбирате за какво става дума в този параграф, вижте трейлъра на „Paul”.

Плакатът, представен от ShockTillYouDrop, изглежда обещаващо, но ни трябва поне трейлър, за да решим дали ще си хабим времето в очакване. Официалният сюжет също радва: „След като се поддават на натиск от страна на американската общественост, Военновъздушните сили разрешават на двама известни репортери да посетят прословутата Зона 51. Но когато един от тайните „дългосрочни посетители” на базата решава, че това е моментът да спаси не само себе си, но и останалите затворници, от строго секретна и охранявана военна база, Зона 51 се превръща в ужасяващ кошмар.”

Режисьор е Джейсън Конъри, продуценти са „After Dark Originals”, а в човешките роли (поне привидно – не знаем подробности, но като че ли извънземните ще са само леко хуманоидни) ще видим Брус Бокслайтнър, Джейсън Лондон, Джон Шей и Рейчъл Майнър. Не е кой знае каква подборка, но за такъв филм е предостатъчна.

Сай-фай хоръра „51” - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. От сега казвам аз съм на страната на извънземните!!! 🙂 Как така ще ги държат в затвор.Да бягат и да трепят наред всичките хамериканци които са ги затворили! 🙂

  2. Много ясно, че ще си за тях, сигурен съм че и те отнасят не малко сонди в отверстията си. 🙂 🙂