Тийзър на апокалиптичния „The Day”

от на 2010-12-13
 

The Day

Както знаете, падаме си по фантастичните и постапокалиптичните филми в частност, но голяма част от тях напоследък се побират в едни не много широки граници, поради което рядко се намира заглавие, което да ни изненада с нещо.

На пръв поглед „The Day” е точно от тези стандартни филми, но въпреки това някак успява да ни привлече вниманието с първия си тийзър трейлър представен от „Twitch”, който можете да видите по-долу.

Почти нищо не се знае за сюжета на „The Day”, освен че е „апокалиптичен военен филм, чието действие се развива в продължение на 24 часа, през които група оцелели се изправят срещу непреодолими обстоятелства”. Може би точно поради тази липса на информация, този пестелив тийзър ни изглежда толкова интересен.

Да, съвсем определено този тийзър ни допада и с нетърпение ще очакваме следващите трейлъри и рекламни клипчета. И при все желанието ни за повечко информация, се надяваме те да запазят същия пестелив стил, защото ни се струва, че така удоволствието ни от филма ще е значително по-голямо.

Режисьор на „The Day”, е Дъг Арниокоски, а в ролите ще видим Доминик Монахан, Шон Ашмор, Ашли Бел, Шанън Сосамон, Кори Хардрикт.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2010-12-13 at 21:36

  Някой е видял потенциала в стилистиката и сюжета на "Пътят"… Но от тийзърът съм нещо недоволен. Малко по-късно пак ще му хвърля по-обстоен поглед, че сега го скролнах набързо…

  Отговор

 • 2010-12-13 at 22:22

  Хвърли му, не е лош. Има и приятна музика. А относно стилистиката, "Пътят" беше много добър филм и феноменален роман, но едва ли той е измислил този тип история и визия. :)

  Отговор

 • 2010-12-13 at 23:17

  Прав си, Дринка, няма как "Дъ Дей" да е повлиян точно от "Дъ Роуд". 😀

  Погледни филмографията на Doug Aarniokoski, само внимавай да не се ужасиш, щот аз получих спазми. Много се надявам някой да не тръгне да асоциира творението му с "Пътят" и от там да се излъже да го гледа. Плюс това ще трябва час и половина да изтърпя физиономията на Монахан. :)))

  Отговор

 • 2010-12-13 at 23:48

  Съвсем умишлено не сложих кои филми е режисирал :) 😀 Наистина си мисля обаче, че този няма да е лош.

  А че онзи ХобИт Монахан е "ъгли гарила" спор да няма :)

  Отговор

 • 2010-12-14 at 02:12

  Съгласявам се с последното твърдение, Дрин, при все че мисля същото "хобитово" създание се представи прилично във FlashForward… Дано да си прав в очакването за филма…

  Отговор

 • 2010-12-14 at 04:33

  Жалко само, че и "FlashForward" не се представи добре. :) :)

  Отговор

Коментирайте