The Day

Както знаете, падаме си по фантастичните и постапокалиптичните филми в частност, но голяма част от тях напоследък се побират в едни не много широки граници, поради което рядко се намира заглавие, което да ни изненада с нещо.

На пръв поглед „The Day” е точно от тези стандартни филми, но въпреки това някак успява да ни привлече вниманието с първия си тийзър трейлър представен от „Twitch”, който можете да видите по-долу.

Почти нищо не се знае за сюжета на „The Day”, освен че е „апокалиптичен военен филм, чието действие се развива в продължение на 24 часа, през които група оцелели се изправят срещу непреодолими обстоятелства”. Може би точно поради тази липса на информация, този пестелив тийзър ни изглежда толкова интересен.

Да, съвсем определено този тийзър ни допада и с нетърпение ще очакваме следващите трейлъри и рекламни клипчета. И при все желанието ни за повечко информация, се надяваме те да запазят същия пестелив стил, защото ни се струва, че така удоволствието ни от филма ще е значително по-голямо.

Режисьор на „The Day”, е Дъг Арниокоски, а в ролите ще видим Доминик Монахан, Шон Ашмор, Ашли Бел, Шанън Сосамон, Кори Хардрикт.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Някой е видял потенциала в стилистиката и сюжета на "Пътят"… Но от тийзърът съм нещо недоволен. Малко по-късно пак ще му хвърля по-обстоен поглед, че сега го скролнах набързо…

  2. Хвърли му, не е лош. Има и приятна музика. А относно стилистиката, "Пътят" беше много добър филм и феноменален роман, но едва ли той е измислил този тип история и визия. 🙂

  3. Прав си, Дринка, няма как "Дъ Дей" да е повлиян точно от "Дъ Роуд". 😀

    Погледни филмографията на Doug Aarniokoski, само внимавай да не се ужасиш, щот аз получих спазми. Много се надявам някой да не тръгне да асоциира творението му с "Пътят" и от там да се излъже да го гледа. Плюс това ще трябва час и половина да изтърпя физиономията на Монахан. :)))

  4. Съвсем умишлено не сложих кои филми е режисирал 🙂 😀 Наистина си мисля обаче, че този няма да е лош.

    А че онзи ХобИт Монахан е "ъгли гарила" спор да няма 🙂

  5. Съгласявам се с последното твърдение, Дрин, при все че мисля същото "хобитово" създание се представи прилично във FlashForward… Дано да си прав в очакването за филма…