Напоследък, в очакване на „Black Swan”, името на Дарън Аронофски се спряга покрай продълженията на „Супермен” и „Върколака”, но явно двата предстоящи комикс-блокбастъри, не са единствените, които се опитват да привлекат режисьора. Според Newsarama „Columbia Pictures” също се вълнуват от плановете на Аронофски и му предлагат да поеме контрол над комикс-екранизацията „Preacher”.

За незапознатите, „Preacher” е комикс за проповедник на име Джеси Къстър, който е обсебен от единствено по рода си същество и който, освен че неволно убива цялото си паство, изведнъж придобива истински свръхсили (може да накара почти всеки да направи почти всичко). Мрачният хумор и отказът да прави каквито и да било компромиси с религиозните теми правят „Preacher” една от по-интересните комикс поредици и определено звучи по-подходящ проект за Аронофски от Кал-Ел и Х-мен издънката.

Първоначално се очакваше режисьор на филма да е Сам Мендес, но той се оттегли, за да се посвети на 23-тия Бонд. Продуцентът Нийл Мориц настоява, че снимките трябва да започнат другата година, и явно не се е отказал от идеята да намери качествен режисьор, който да замени Мендес. Но все пак не забравяйте, че това са само слухове, надежди и предположения и е много по-вероятно Аронофски да не поеме нито един от комикс проектите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *