„Мъже в черно 3”

Както вероятно знаете Уил Смит и Томи Лий Джоунс се готвят за завръщането на Мъжете в черно, под режисурата на Бари Зоненфелд и в компанията на Джош Бролин и Ема Томпсън в ролята на новия шеф на МвЧ.

Сега от Pajiba обявяват още няколко имена, които правят екипа на облечените с вкус агенти още по-интересен. Не знаем много подробности за сюжета на филма, но едно е сигурно и това е, че част от действието се развива през 1969, където агент Джей се появява по една или друга причина. Там, в щабквартирата на МвЧ, ще се срещнем с Джема Артертън в ролята на секретарка и с Алек Болдуин като тогавашния шеф на агентите – дали става дума за младия Зед, изигран от Рип Торн в първите два филма, все още не е ясно.

Джема Артертън, с Алек Болдуин, Шарлто Копли

Но новото лице, което ни вълнува най-силно, е извънземен. Това е Шарлто Копли, който наскоро собственоръчно превърна „А-отборът” в почти гледаем филм, а малко по-отдавна ни зарадва в страхотния „Сектор 9”. Да се надяваме, че „Мъже в черно 3” няма да започне от там, където свърши южноафриканската фантастика…

Никол Шерцингър

И за финал, понеже една красива жена не е достатъчна за подобен филм, от Pajiba съобщават, че Никол Шерцингър от „Pussycat Dolls” също е получила предложение да участва, като гаджето на Джемейн Клемент – само във фантастика той може се уреди с такава мацка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *