Годзила - плакат

Поредната вълнуваща новина от Comic-Con 2012. В събота, след презентацията на „Джанго без окови”, „Man of Steel” „Хобит” и „Pacific Rim”, посетителите в емблематичната „Hall H” са получили една последна напълно неочаквана изненада – кадри от подготвяната от Гарет Едуардс нова версия на „Годзила”.

Като фенове на легендарното чудовище Годзила (и на „Monsters” на Едуардс) отдавна следим развитието на тази нова версия – за съжаление не се чуваше абсолютно нищо и доста хора смятаха, че се е разпаднала в този й вариант – и сме изключително развълнувани, че най-накрая имаме някакво истинско потвърждение, че филмът се случва.

Доколкото разбираме, показаните кадри не са били от самия филм, а някакъв тестов материал или „proof of concept” и работата по него тепърва предстои, но пък последвалото интервю с режисьора Гарет Едуардс и представеният тийзър постер, който можете да видите най-долу, са поне някаква гаранция.

По думите на самия Едуардс неговата версия ще е:

много реалистична – няма нищо сай-фай” и в стил „какво би станало, ако всичко това се случи наистина”. Въпреки това без никакво съмнение ще е “monster movie”.

Знаете, в последно време всичко е „реалистично”, така че този подход не ни изненадва много. Честно казано, не ни дреме особено какъв ще е той, стига филмът да е хубав и разбира се, самата Годзила да е яка. За съжаление не можем да представим добър поглед към чудовището – то и в самото видео не се е видяло нищо съществено (каква изненада), но все пак имаме един скрийншот, на който виждаме познат силует.

Годзила

Преди време видяхме отхвърлени концептуални рисунки на Годзила, които предизвикаха малка дискусия, затова ни е любопитно какво мислят хората за този вариант. Странно, на нас малко ни мяза на куче в устата.

Още веднъж, развълнувани сме от развитието на проекта и нямаме търпение да научим повече. За финал ето и споменатия тийзър постер.

Годзила - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ако има Годзила ,то ми се струва че филмът ще бъде нискобюджетен . Кой ще повери много пари на този режисъор

  2. Лошо няма да е ниско бюджетен, тамън ще е по-криейтив. 🙂
    А за парите що да не му дадат? Просто ще му се мешат повече. 🙂

  3. @Z
    Общо взето същата пара, която потрошава средно статистическо янки в невръстна възраст по време на Хелоуин :))))