Борн няма да участва в „Борн 4”

от на 2010-10-10
 

Мат Деймън - Джейсън Борн

Преди има-няма 4 дни ви съобщихме, че Тони Гилрой официално е потвърден за режисьор на следващото продължение на „Борн” (без съмнение благодарение на нашата подкрепа) и явно е бил засипан от въпроси кой ще замени Мат Деймън, след като той отказа да участва, ако не режисира Пол Грийнграс.

Е, отговорът на Гилрой е, че никой няма да го замени, защото Джейсън Борн няма да участва в „The Bourne Legacy” – явно и той е съгласен с нас, че е по-разумно да е друг герой, някой агент от „Treadstone” или „Blackbriar” например. Toldya!

„Това е съвсем нов сценарий”, обяви Гилрой пред Hollywood Elsewhere. „Не е „reboot”, „recast” или предистория. Никой няма да замени Мат Деймън. Ще има съвсем нов герой, съвсем нова глава в историята. Това е отделен проект. Най-лесно е да си го представите като разширение или развитие в нова посока. Джейсън Борн няма да участва в този филм, но определено е жив. Това, което се случи в първите три филма, дава тласък на този. Аз развивам легендата и света, в който се развива. Заговорът е по-мащабен… Ще ви покажем по-голямата картинка, по-голямото платно.”

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте