“Badass” плакат на “True Grit”

от на 2010-10-02
 

“True Grit”

Късметлиите от InContention ни уредиха със страхотен плакат на “True Grit” на братята Коен – филм, за който пишем все по-често и чиято премиера, за наша огромна радост, наближава. От статиите и коментарите из нета разбираме, че някои хора се оплакват от дупката от куршум и прокапалата кръв, но нас си ни харесва. Всъщност смятаме, че това е страхотен плакат на 100% страхотен филм и дава доста ясна представа за история и атмосферата на уестърна. И таглайнът ограничен от сочещите пръсти наистина е едновременно “old school” и “badass”! Плакатът е в стила на познатите от доста филми “Wanted” постери и ние определено искаме да видим този филм.

Ако сте пропуснали предишните ни новини за “True Grit”, тук може да видите първата снимка, а тук е първият и невероятно як тийзър трейлър.

“True Grit” - плакат

коментари
 
Отговорете »

 
 • Анонимен
  2010-10-03 at 00:35

  След "Няма място за старите кучета" очаквам всеки филм на братята Коен с огромно нетърпение и вълнение. Убеден съм,че "True Gift" ще е страхотен и ще попадне в полезрението на Академията догодина. :)

  Отговор

 • 2010-10-03 at 03:21

  Аз следя всеки филм на братята от "Бартън Финк" насам :))))

  Гаранция, че и този ще бъде отличен, а относно академията, ако не за друго, сигурен съм, че за операторско майсторство няма да бъде подминат -картинката в трейлъра изглежда феноменално. :)

  Отговор

 • Анонимен
  2010-10-03 at 23:40

  Когато за пръв път гледах "Няма място за старите кучета" бях доста разочарован от филма. След това по различни причини го гледах няколко пъти и в крайна сметка разбрах защо бе толкова ценен от Академията. Истинско богатство.

  Отговор

 • 2010-10-04 at 00:26

  Много е яко когато един филм, както казват американците, "Grows on you"! :)

  Отговор

 • 2010-10-09 at 21:34

  За Братя Коен (да и Братя е с главно) или добро, или нищо! :) lol

  Звуча като фанатизиран… ъх, фен, обаче… тези хора са маниаци. Във всеки един смисъл да думата. Ако се прехласваме по акълния майнд на Нолан, то определено Коен владеят изрудията, ексцентричността и способността да изваят от извратения и понякога често обикновен образ едно перфектно шлифовано бижу!

  :)

  Кристиан Валентинов, ти хубаво си 'почнал след старите кучета, ама… знаеш ли назад във времето колко класики (смея да заявя, а и съм сигурен, че ще намеря подкрепа и от други) са тяхно дело. Гледай и наваксвай. Нещо за паузата… преди "True Grit" да дофтаса :) хъхъхъ

  Отговор

 • 2010-10-09 at 21:53

  Ако има хора, на които им отива прозвището "Тутални Изруди" то това са Братя Коен! :)

  Отговор

Коментирайте