Фасбендер като Магнито?

Джеймс Макавой като Професор Х нещо не ни звучи както трябва, но пък Михаел Фасбендър (или Майкъл Фасбендър, ако предпочитате) като бъдещия злодей Магнито вече има някаква логика. И след „Гадни копилета” разбираме защо Фасбендър е толкова търсен – в момента трябва да избира между два бъдещи хита, подготвяни от двама талантливи режисьора.

Всеки актьор убива за подобна дилема: дали да избере ролята на гореспоменатия Магнито в „X-Men: First Class” на Матю Вон или да заложи на възраждането на Спайдърмен с Марк Уеб („(500) Days Of Summer”) зад волана? Ние лично залагаме на Х-мен, не само защото Вон се оказа изключително кадърен, но и защото проектът изглежда малко по-скорошен.

Завръщането на Човека-паяк е до под кривата круша – дори самият Питър Паркър не е сигурен, след като участието на Джейми Бел не е официално потвърдено. А и не се знае каква би била ролята на Фасбендър. Ако планират още един Зелен гоблин, ние вдигаме ръце от цялата грозна история и няма актьор на света, който да ни завлече в киното. Докато тийнейджърите мутанти на професор Х и Магнито винаги са ни били слабост.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *