Този ноември бавното правосъдие не е правосъдие!

Ето това вече е приказка. Аман от лигавите, семейно ориентирани филмчета, в които напоследък се снимаше Скалaта  – или Дуейн Джонсън, както предпочита да му казват сега. Ама нека не осъждаме излагациите му, а да се съсредоточим върху това, че най-накрая е назряло времето за сериозен „ass kicking” и не можем да кажем, че не сме доволни от този факт.

Да видим сега. Един от любимите ни жанрове – „revenge flick”, жесток каст в лицето на Скалата, Били Боб Торнтън, Том Беринджър, Ксандър Бъркли, Адеуале Акинуйе-Агбайе, Маги Грей, Дженифър Карпентър и най-вече Карла Гуджино и Муун Блъдгуд, прилично количество “gore” и в добавка музиката на Клинт Мансел. Честно казано, в момента са доста малко нещата, които биха могли да ни зарадват повече.

Вижте на вас как ще ви се отрази!

http://www.youtube.com/watch?v=jVb60qz1LhU

След 10 години в затвора, Шофьорът (Дуейн Джонсън) има една-едничка цел в живота си – да отмъсти за смъртта на брат си, който загива в провален обир. Вече свободен, той се отправя на смъртоносна мисия по въдворяване на правосъдие, проблемът е, че от преследващ се оказва преследван – по петите му са способен полицай (Били Боб Торнтън) и млад егоцентричен убиец (Оливър Джаксън-Коен), който има изразен вкус към смъртта и в момента се чувства превъзбуден от намирането на сериозен опонент. Гонидбата е на живот и смърт, а разкривайки все повече детайли около смъртта на брат си, Шофьорът открива, че списъкът му може и да не е пълен.

Филмът е с премиерна дата за България 5 декември, а родното му заглавие е „Безпощадно„.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Холивудски, сценариста се опитва да пише, режисьора да режисира, а актьорите да играят, стандартни диалози и сцени, политически коректен, нищо нецензурно в трейлъра.

    Аз ви дадох пример с Rampage как трябва да се правят тези филми – никакви размотавания, всяка сцена straight to the point, никакви битови драми, любов и други бози, които се подразбират като кажеш "холивудски филм".

  2. @Иван Х

    Много си прав!!!

    Що не вземеш да ми напишеш едно текстче за Рампейдж и Уве? ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА. Сори не се сдържах. 🙂

  3. Ей това е екшън, много ме накефи трейлъра, на 5-ти декември сме в киното 🙂