Мр. Смит и Мр. Джоунс потвърдени за MIB 3D

от на 2010-04-21
 

Мр. Смит и Мр. Джоунс потвърдени за MIB 3D

Точно така. Мъжете в черно се завръщат за ново приключение, в което ще спасяват Земята от боклука на вселената.

От едно определено време доста се говореше за евентуално заснемане на трета част от поредицата, но досега всичко беше само в сферата на слуховете и спекулациите. Разбира се, Бари Зоненфелд и Уил Смит, двамата души, от които най-вече зависи проекта, многократно заявяваха желанието си за завръщане, но досега никой от тях не си беше позволявал официално да потвърди или отрече нещо.

Днес обаче, от „Empire” (чрез „Roger Friedman”) съобщават, че Бари Зоненфелд най-накрая е изплюл камъчето. И добрите новини са не само, че продукцията е задвижена, но и че Уил Смит и Томи Лий Джоунс, за който досега не се чуваше нищо, ще се завърнат.

Да си признаем, отдъхваме си лекичко, защото слухове за замяната на Джоунс с Джош Бролин (който харесваме доста, но все пак…) никак не ни допадаха. Защото макар и Смит да се води голямата звезда на поредицата, за нас Томи Лий Джоунс е човекът, който правеше филмите специални.

За сюжет нищо не се съобщава, тъй като все още се работи по сценария, но ние можем да се обзаложим, че ще става въпрос за страдащи от някакви гигантски комплекси извънземни, които ще тормозят Земята, а агенти Кей и Джей ще трябва да се справят с тоновете слуз и гняс.

Зоненфелд също така съобщава, че филмът ще бъде на 3D, което реално погледнато не е новина. Все пак в днешно време всичко или се снима така, или се конвертира.

За премиерна дата съобщават 30 май 2011.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте