Макар да знаем, че някои хора се отнасят с пренебрежение към детските филми или поне ги разглеждат само и единствено като „детски“, а не като „истински“, ние разправяме шумно и постоянно, че филмите за Падингтън са шедьоври и те трябва да бъдат гледани от всеки фен на киното, без значение от възрастта. След цели седем години сега най-сетне стигаме до новото приключение на Падингтън, което този път е завръщане към корените му.

Тъй като мина известно време от последния път, когато обърнахме внимание на Падингтън в Перу (Paddington in Peru), припомняме, че това е третият филм от поредицата за несравнимото говорещо мече, озвучено перфектно от Бен Уишоу. Този път Падингтън се завръща към Тъмно Перу – мястото, където е отгледан от леля Луси, на която през цялото време пишеше писма за приключенията си в Лондон. Леля Луси вече живее в Дом за пенсионирани мечки, ръководен от развеселена монахиня, свиреща на китара, но когато Падингтън пристига, него и семейство Браун ги очакват изненади и ново приключение.

Освен Уишоу в титулярната роля, невероятни актьори се завръщат или се присъединяват към приключението в перуанската джунгла – Хю Боневил отново играе Хенри Браун, а Емили Мортимър, Антонио Бандерас, Джули Уолтърс и любимата ни Оливия Колман са само част от звездите, които очаквано са приели да бъдат част от една от най-добродушните и създаващите радост поредици в съвременното кино.

Вижте новия трейлър сега:

След като първия трейлър само искаше да ни припомни невероятно чаровния Падингтън и неугасващата му любов към мармалада, тук вече имаме много повече кадри, които показват истинското приключение – леля Луси е изчезнала от Дома за пенсионирани мечки, но търсенето й може да доведе и до митичния златен град Ел Дорадо. Антонио Бандерас е типичния латино съблазнител, когото всички искат да последват, а Оливия Колман е с най-голямата си усмивка, което винаги ни радва. Цялата поредица ни носи толкова много позитивни емоции, че само можем да броим дните, докато успеем да се потопим отново в безумно красивия и мил свят на Падингтън.

Падингтън в Перу (Paddington in Peru) e режисиран от Дугал Уилсън. Сценарият е написан от Марк Бъртън, Джон Фостър и Джеймс Ламонт, по история от Бъртън, Саймън Фарнаби и Пол Кинг. В главните роли са Бен Уишоу, Хю Боневил, Емили Мортимър, Антонио Бандерас, Оливия Колман, Джули Уолтърс, Маделин Харис и Джим Броудбент.

Британската премиера е 8 ноември, след което филмът се насочва към Америка и, надяваме се, към остатъка от света на 17 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *