Робърт де Ниро

Изключително неприятна новина! Когато „Killing Season” беше обявен за първи път се казваше „Shrapnel”, режисьор трябваше да е Джон Мактиърнън, а в главните роли ужким щяхме да видим Джон Траволта и Никълъс Кейдж. Шансът дуото от „Лице назаем” да се завърне бързо-бързо беше попарен с новината, че Кейдж се е отказал, но това не беше болка за умиране и продължавахме да се радваме на проекта, който звучеше много подходящ за Мактиърнън и чийто сценарий е повсеместно възхваляван от Холивуд. Така че бяхме готови да преглътнем една-две промени и спънки. Но сега се оказва, че екрана ще делят Траволта и Робърт де Ниро, а режисьор ще е Марк Стивън Джонсън, а това вече е съвсем друг филм. Тъп филм.

Ако новината, разпространена от Deadline , беше просто „Де Ниро заменя Кейдж”, това щеше да е друго нещо. Въпреки че не ни се връзва с Траволта толкова добре, колкото старият му приятел Ник, никой не може да се оплаче от Де Ниро, дори и в този век. Освен това Де Ниро ще е в ролята на американски ветеран от войната в Босна, който живее в отдалечена хижа, и Траволта ще е сръбският войник, който го търси със стари сметки за уреждане (пълният синопсис можете да прочетете в предишната ни новина).

Джон МактиърнънНо Марк Стивън Джонсън? Режисьорът на гаврата „Daredevil: Дявол на доброто”, неизмерната тъпотия „Призрачен ездач” и големия му хит, смотаната романтична комедия „Когато си в Рим”. Наистина нямаме думи. И за да не кажете, че сме избрали само най-слабите му заглавия, ще добавим и последното, „Simon Birch”. Просто за сравнение (и за улеснение на случайно попадналите на тази новина читатели), най-слабият филм на Мактиърнън е „Rollerball”, а сред останалите му заглавия са „Хищникът” и „Умирай трудно”.

Вече е абсолютно ясно, че „Killing Season” ще е най-обикновен, второкласен, клиширан и скучен псевдо-трилър, в който няма да има никакви „thrills”. Така или иначе, снимките започват на 16 януари – има време за още промени, но не виждаме как може да стане по-лошо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тайно се надявам Мактиърнън пак да заснеме нещо някой ден 🙂