Стрийминг платформите с техните безкрайни пари генерират главозамайващо количество филми и най-вече сериали, които е невъзможно да се изгледат всички, така че неизбежно трябва да намерим начин да подбираме на какво ще обърнем внимание. Сега обръщаме поглед към нов сериал на Amazon Prime, който ни привлича със страхотен актьорски състав и доста интересна история.

Сериалът се нарича Criminalи е базиран на поредица графични романи на Ед Брубейкър и Шон Филипс, които разказват история за няколко поколения на две семейства, чиито животи се преплитат заради общата им криминална история. Кастът ще бъде поведен от Емилия Кларк и Люк Еванс, което ни се струва като особено интересна комбинация. Кларк, разбира се, всички познаваме, заради иконичната ѝ роля на Денерис Таргериан от Игра на тронове, но после участва и в трагичния Secret Invasion – сериал, който не много хора гледаха, но който го направи, го ненавижда. Люк Еванс сме го гледали във всякакви разнообразни неща като Красавицата и Звяра, Dracula Untoldи поредицата Хобит.

Интересният каст обаче тепърва започва. В други роли ще видим Адриа Архона, която последно ни очарова в Hit Man, Чарли Хънам, когото винаги сме харесвали и който също има много опит в телевизията след като дълги години води хитовия Синовете на анархията, както и Ричард Дженкинс – актьор, когото се радваме да гледаме навсякъде – последно във Формата на водата и Улицата на кошмарите.

Този актьорски състав, изпълнен с известни имена, ще разкаже история, която също ни звучи доста любопитно. Героинята на Кларк се казва Малъри, която е смела и хитра банкова обирджийка, също толкова бърза с ума си, колкото и с пистолета си. Малъри има страстна афера тип „Бони и Клайд“ с Рики Лоулес, който е част от обирджийската й банда. Тя е жена на ръба, която живее извън закона и пази тайни, които могат да изложат на опасност нея и цялата й банда.

Еванс пък играе Трейси Лоулес, човек, който е избутан извън криминалното си семейство. Баща му е легендарният Тийг Лоулес, а Рики – по-малкият му брат, но когато е на 18 години, един съдия дава на Трейси да избере между криминалното си семейство и армията. В армията Трейси е звезда, лудите му инстинкти се катализират в тежка дисциплина и той влиза в Специалните сили, където е обучен като експерт в операциите под прикритие и партизанска война. Под всичко това обаче, криминалната кръв на семейство Лоулес още тече във вените му.

Criminalосвен това ще започне с четири епизода, режисирани от дуото Ана Боудън и Райън Флек, които познаваме като режисьори на Капитан Марвел и Half Nelson.

Премиерна дата за момента не е обявена, но със сигурност ще следим развитието на проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *