Още през февруари месец, когато видяхме първия тийзър на новия филм на Оз Пъркинс Longlegs, споделихме за разнообразната кариера на Никълъс Кейдж и различните типове персонажи, в които се превъплъщава. Мистериозната и дълга маркетингова кампания на разпространителите NEON събуди интереса на зрителите и всички бързо разбрахме, че актьорът ще влезе в ролята на сериен убиец.

Краткият тийзър не ни показа Кейдж в пълен блясък и, за съжаление, новата реклама също няма да го направи (което, признаваме, е хубава стратегия). Все пак този път получаваме кратък секунден поглед и чуваме много от гласа му. Обещанията са за зловещ и садистичен сериен убиец с дълъг списък от жертви и щипка свръхестествен елемент.

Вижте новата реклама на Longlegs:

Изглежда доста добре и сме сигурни, че Никълъс Кейдж няма да ни разочарова по никакъв начин. Майка Монро, която влиза в ролята на млад федерален агент, ще се опитва да го залови, а играта на котка и мишка между двамата се очертава да е напрегната и опасна. Фестивалните ревюта сравниха Longlegs със заглавия като Мълчанието на агнетата, което си е огромен комплимент.

Ето какво ни очаква във филма:

Федерален агент Лий Харкър (Монро) е обещаващ нов служител, назначен към неразрешения случай на потаен сериен убиец (Кейдж). Докато случаят придобива сложена форма и Харкър намира доказателства, свързващи убиеца с окултното, тя разкрива и лична връзка към цялата афера. Сега трябва да се бори с времето ако иска да спре чудовището преди да е убил поредното семейство.

Представяме ви и един нов плакат:

Longlegs е написан и режисиран от Оз Пъркинс (The Blackcoat’s Daughter, Gretel and Hansel). В ролите ще видим Майка Монро, Никълъс Кейдж, Алисия Вит, Блеър Ъндърууд и др.

Премиерата е насрочена за 12 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Усещам,че ролята на сериен убиец ще пасне „като ръкавица“ на Ники Кейдж ,понеже всички сме наясно,че е актьор,който покрива ЦЕЛИЯТ диапазон на откачалките – от комедийни глупендери та до убийствени психопати.
    Даже ще стигна до там да твърдя,че Кейдж според мен щеше да е по-подходящ избор (в сравнение с Лиъм Нийсън) за ролята на лт. Франк Дребин Младши в предстоящият римейк на „Naked Gun“ ,ама кой ли ме пита 😉