Мелиса Барера и Radio Silence може вече да не са част от следващия Писък филм, но това не е краят на съвместната им работа. Младата актриса обедини сили с дуото, за да заснемат още един ужас, този път на вампирска тематика. Става дума за Абигейл (Abigail), в който изглеждащата на пръв поглед елементарна задача се превръща в истински кървав кошмар.

Всъщност Абигейл е и една от причините Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет да отстъпят ролята си в бъдещия Писък 7 на друг. Дълго време проектът беше неозаглавен и пазен в тайна, но най-после зрителите не само научиха името, а и получиха първата реклама.

Вижте я и нея:

Харесваме Докато смъртта ни раздели и в различна степен включването им в Писък франчайза, затова се надяваме, че и тук Бетинели-Олпин и Жилет ще постигнат сходен успех. Горните кадри обещават кърваво забавление, което разчитаме да бъде този филм. Сценаристите Стивън Шийлдс и Гай Бушик посочват Daughter of Dracula на Universal от 1936 г. за едно от основните вдъхновения при писането на сценария и на някои места Абигейл е определен като много свободен римейк на въпросния стар ужас.

Ето какво ни очаква:

Група престъпници отвличат дванадесет годишната дъщеря на могъщ престъпен бос. За да получат своята награда от 50 милиона долара, те трябва да я наглеждат за една нощ в огромно изолирано от останалия свят имение. Изглеждащото като лесна задача скоро се превръща в борба за оцеляване след като групичката разбира, че са заключени с опасен и много смъртоносен вампир.

Вижте и официалния плакат:

Абигейл (Abigail) е режисиран от Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет (Докато смъртта ни раздели, Писък) по сценарий на Стивън Шийлдс и Гай Бушик. В ролите ще видим Мелиса Барера, Дан Стивънс, Катрин Нютън, Уилям Катлет, Кевин Дюранд, Ангъс Клауд, Алиша Уеър, Джакарло Еспозито и др.

Премерата е насрочена за 19 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *