“Mad Max: Fury Road” ще се снима на 3D

Преди няколко дни публикувахме новина, в която Том Харди, актьорът,който ще изпълнява ролята на Макс в новия филм от серията, хвърля малко светлина върху това, какво можем да очакваме от този проект, който се готви сякаш от цяла вечност.

След това Twitch пък разпространиха слуха, че Милър подготвя не един, а два филма, които ще бъдат заснети едновременно, по определено досадния и дразнещ маниер на продълженията на „Завръщане в бъдещето”, „Матрицата ” и „Карибски пирати” и те ще бъдат озаглавени „Mad Max: Fury Road” и „Mad Max: Furiosa”. Това обаче е си остава само слух и все още не сме чули каквато и да е идея за потвърждение.

Вчера пък научихме още една новина свързана с проекта и тя е, че Джордж Милър възнамерява да снима „Mad Max: Fury Road” на „революционна нова технология” 3D. Досега знаехме, че по всяка вероятност той ще се разпространява на 3D, но не и, че ще бъде заснет така. Тази информация идва от австралийското списание Inside Film, които са говорили с Милър и който заявява пред тях, че „Ще направим „Fury Road” на 3D – използваме истински 3D камери. Преди седем години щяхме да снимаме 3D, но тогава кината не бяха оборудвани за целта. Винаги съм харесвал 3D или стереото”. От списанието съобщават още, че бюджетът на филма ще надхвърли 100 милиона.

И последното нещо свързано с филма, което получава потвърждение е , че от WETA са се заели с изработването на концептуалния дизайн, ефектите и костюмите му.

Да не повярва човек, но като на шега, май ще станем свидетели на четвърта част на „Лудия Макс” – нещо, което бяхме сигурни, че никога няма да се случи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *