Преди известно време споменахме за поредната предстояща колаборация между Райън Куглър и Майкъл Б. Джордан, за която все още не знаем много, но сега получаваме малко повече подробности, а имайки предвид, че снимките ще започнат съвсем скоро, можем да се надяваме и на още новини. Проектът бележи петия път, в който Куглър и Джордан работят заедно по пълнометражен филм, след страхотни успехи както в независимото кино (Fruitvale Station), така и в супергеройското (Черната пантера) и нямаме търпение да видим какво ще ни предложат двамата, защото очевидно могат всичко.

След дълъг търг Warner Bros. закупиха все още неозаглавения проект, около който се въртят много слухове – че едновременно ще е филм в епоха, но и жанров филм със свръхестествени елементи, че ще включва история за Ку Клукс Клана, че действието ще се развива през ерата „Джим Кроу“ в американския Юг и вероятно ще включва вампири и регионалните свръхестествени вярвания. С други думи – може да е всичко от това или нищо, но по при всички случаи на нас ни звучи любопитно и амбициозно и определено възбужда интереса ни. Освен това има слухове, че Майкъл Б. Джордан ще изиграе две роли на братя близнаци, но за момента всички тези спекулации всъщност не ни водят до никъде и предпочитаме да изчакаме официален синопсис.

Това обаче, което знаем със сигурност, е че Джордан и Куглър отново избират да се заобиколят със страхотен екип, който да им помогне да доведат визията си до екран. Композиторът Лудвиг Горансон, който наскоро спечели „Оскар“ за Опенхаймер, ще допринесе с музика, но също така се включва и като продуцент на филма. Той е автор и на музиката за Черната пантера, така че с Райън Куглър се познават добре и могат да работят заедно.

Интересно ни е също така, че Джак О’Конъл е кастнат в злодейска роля. О’Конъл основно играе в различни ужасно напрегнати и сериозни персонажи в проекти като Starred Up, Unbroken, ‘71 и The North Water. Той като цяло излъчва едно привлекателно опасно качество, което го отличава от много актьори и ще ни е приятно да го гледаме все повече. Легендарният Делрой Линдо също се присъединява към актьорския екип в роля, за която в момента не се знае нищо.

Снимките на филма се очаква да започнат този месец в Ню Орлиънс. Премиерата е насрочена за 7 март 2025 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *