След доста дълго чакане, с голямо удоволствие споделяме, че най-сетне имаме първи трейлър на следващия филм на един от много интересните творци в Холивуд в момента – Тейлър Шеридан. Следим развитието на „Those Who Wish Me Deadот самото му начало с интерес, най-вече заради страхотното впечатление, което оставиха у нас предишните филми на Шеридан – написаните от него „Сикарио”, „Hell or High Water”, както и режисьорският му дебют „Wind River,

Припомняме, че „Those Who Wish Me Dead” разказва историята на жена, живееща в изолация на предупредителна кула, която следи за огньове в Монтана и страда от травмата на грешките, които е допуснала в миналото. Случайно тя се среща с момче, станало свидетел на убийство, което тя трябва да предпази едновременно от бушуващия около тях пожар и от професионалните убийци, изпратени да го ликвидират.

Страхотният актьорски екип, който е нает да разкаже тази история, предвождан от иконичната Анджелина Джоли, също има голямо значение за интереса ни към този филм, но трябва да признаем, че всъщност не е основното. С удоволствие предлагаме да изгледате първия трейлър, както и да видите първите промоционални кадри. Приканваме ви да се съгласите, че Шеридан и операторът Бен Ричардс (работил по „Wind River”) са успели да заснемат още един впечатляващо красив по брутален начин нео-уестърн, който едновременно държи в напрежение, докато показва паралелната прелест и жестокост на природата в граничните щати на САЩ.

Those-Who-Wish-Me-Dead-Angelina-Jolie-1024x682-1

Разбира се, веднага ни прави впечатление колко на място изглежда Джоли в тази роля. Признаваме, че тя не е на върха на списъка ни, когато говорим за любимите си актриси, но няма съмнение в нейните способности, пък и ролята изглежда като да ѝ приляга като по поръчка – едновременно грижовна майчинска фигура и екшън герой, сякаш е създадена за нея.

В поддържащите роли виждаме Никълъс Холт и Ейдън Гилън като наемните убийци, които на всичкото отгоре явно запалват пожара, който тегне над целия филм, сякаш имахме нужда от причина повече да ги ненавиждаме. Джон Бърнтол играе местното ченге, Тайлър Пери изглежда като някаква вероятно авторитетна фигура, неясно от коя страна на моралните везни, а в ролята на младия главен герой влиза Фин Литъл.

those_who_wish_me_dead_xlg

Those Who Wish Me Dead” е режисиран от Тейлър Шеридан. Сценарият е колаборация между Шеридан, Чарлс Лийвит („Blood Diamond”) и автора на оригиналния роман Майкъл Корита.

Филмът ще дебютира едновременно в киносалоните и платформата HBO Max на 14 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Ще се гледа, но само заради Тейлърчо. Изглежда, че ще има твърде много патаклама, и ако не бяха пасторалните гледки, нямаше да ми прилича на „нео…“, а на съмнителен екшън. Джолито не стои никак добре, направо си ме вади от филма. Дано не съм прав, че ми се гледа нещо свястно.

  2. Отдавна не съм гледал такива трилъри. Спомних си за един подобен от 90-те

    1. hah, вярно, даже сцени с общ характер има, как се придвижва огъня по хълмовете, подводната сцена…… ужасно тъп филм, ама го помня

      https://www.imdb.com/title/tt0120670/

    2. Аз си спомням за момче, което става свидетел на самоубийство в кола. И започват да го преследват, за да разберат преди това дали е говорил с жертвата и какво е чул. Но кой участваше и как се казва? 🙂 Трябва да ровя из нета

    3. Да не се сещаш за Клиентът по Гришъм. С Томи Лий Джоунс. Там момчето стана свидетел на самоубийство и тн.

    4. Той е. Познах онзи с бенката. Ама тогава не съм знаял кой е Томи Лий

  3. Баси ..тая верно на нищо не прилича вече в тяло…направо плашеща кльощавост!!