Притеснявате ли се понякога, че в ерата на социалните медии и възможността всеки да си изказва мнението, хората някак си са забравили как да се забавляват? Познавате ли хора, които редовно говорят за това какви филми „няма как да бъдат направени днес“? Искаме да ви покажем реклама за филм, който не се интересува от нищо друго, освен да забавлява с кървища и шегички, не изглежда като да има развитие на герои или дори особено много сюжет, но насилието е на ниво, което ще погъделичка всеки фен на Mortal Kombat.

Говорим за Boy Kills World, чийто първи трейлър видяхме преди известно време, а сега получаваме и нов, ако е възможно – още по-насилствен, кървав и забавен. Припомняме, че историята се върти около глухоням здравеняк (Бил Скарскард), чието семейство е било избито от криминален синдикат, той търси отмъщение като се включва в риалити предаване за упояване на масите, където хора се избиват за спонсорства.

Предлагаме ви да изгледате този втори трейлър, но определено предупреждаваме, че Boy Kills World е филм, който ще ви допадне само и единствено, ако не просто нямате проблем с насилието на екран, а изпитвате удоволствие от това да гледате как на някого би му се пръснала главата, ако отнесе изстрел отблизо.

Похватът на гласа зад кадър много често може да е много евтин и дразнещ трик за авторите на един филм да си мислят, че могат просто да разкажат всичко на публиката и да не се мъчат да го показват. Тук обаче определено сме най-развълнувани (освен за кървищата) именно за този начин да се правят шегички на различно ниво от това, което обикновено виждаме в подобни произведения. Хуморът може и в крайна сметка да се окаже плосък и репетитивен, сюжетът вероятно няма да ни донесе нищо изненадващо, но никое от тези неща всъщност няма да има особено значение, ако в крайна сметка лудостта и забавлението са на еднакво ниво от началото до края.

Boy Meets World е режисиран от Мориц Мор (Viva Berlin) по сценарий, който той е написал заедно с Тайлър Бъртън Смит и Аренд Рамърс. В главните роли са Бил Скарскард, Фамке Йансен, Мишел Докъри, Джесика Рот, Шарлто Коупли, Брет Гелман, Айзея Мустафа, Андрю Коджи и Яян Рухиан.

Премиерата е насрочена за 25 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *