Без всякакво съмнение изпълнението на Лили Гладстоун в Убийците на цветната луна беше сред най-добрите за изминалата година. И въпреки че в крайна сметка не беше увенчано със заветната статуетка „Оскар“, Гладстоун оттук насетне ще бъде от актрисите, които ще следим най-изкъсо и ще обръщаме внимание на всяка една нейна поява.

Точно това правим и днес – представяме трейлър за нов мини-сериал, в който Гладстоун изпълнява главната роля, а по ирония на съдбата сюжетът отново се върти около изчезването и убийството на жени, но този път тя ще бъде тази, която ще разследва престъпленията. Става дума за предстоящия сериал на Hulu Under the Bridge, където Гладстоун ще изиграе Кам Бентланд, която трябва да разнищи убийството на Рина Върк – шокиращо престъпление, разтърсило Канада в края на 90-те години.

Сценарият на Under the Bridge е базиран върху едноименната книга за истинската история, написана от Ребека Годфри. Самата Годфри също е героиня в сериала и е изиграна от Райли Кийоу, която продължава да ни прави впечатление на актриса, която избира проектите си изключително внимателно и освен това ролите ѝ винаги са леко мистериозни, нешаблонни.

Вижте трейлъра сега:

Признаваме, че обстановката и стила са доста типични за подобен тип история – мрачна и студена атмосфера, в която множество тайни къкрят под повърхността. И докато за съжаление историите за убити млади момичета никога не свършват, съответно стават доста повтаряеми, тук ще ни бъде интересна тази нишка с приятелките на убитото момиче, каква е била тяхната роля в случката и как те биват разглеждани от съгражданите си.

Under The Bridge е садаптиран за телевизия от Куин Шепард (Not Okay), като също така е шоурънър, режисьор и изпълнителен продуцент. В главните роли са Лили Гладстоун, Райли Кийоу, Арчи Панджаби, Вритика Гупта, Клои Гуидри, Аияна Гудфелоу.

Първите два от общо осем епизода ще бъдат пуснати в платформата Hulu на 17 април, което значи че в България можем да ги очакваме в Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *