Fat Boys са отново тук. Извинете, имахме предвид Fat Boys. Мамка му! Bad! Bad Boys. Не можете да ни се сърдите обаче, един поглед към Мартин Лорънс (а и към Уил Смит, който, при все че се подържа във форма, също проявява признаци на отпускане) ни уверява, че грешката е вярна. За щастие този елемент е залегнал в сюжета на предстоящия Лоши момчета: Всичко или нищо (Bad Boys: Ride or Die). Но да не избързваме.

Както беше потвърдено преди малко повече от година, лошите момчета на полицейското управление на Маями Майк Лаури и Маркъс Бърнет се завръщат за четвърти филм от поредицата, който, както вече стана ясно, се нарича Лоши момчета: Всичко или нищо. Според официалния синопсис, във филма вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани.

На хартия не особено оригинално, но да видим дали реализацията ще си струва, защото не е като предишните филми да блестят със сюжет и драматургия. Вижте първия трейлър на Лоши момчета: Всичко или нищо в два варианта (с леки разлики във финала).

Да, Лорънс е напълнял и е хубаво, че имa майтапи с факта, но какво от това? В предишната новина, свързана с Лоши момчета: Всичко или нищо, споделихме подробно сантимента си по отношение на проекта и от тогава насам нищо не се е променило – този трейлър не ни предлага абсолютно нищо, което да разбуди старата ни любов към франчайза. От друга страна, в обкръжението ни има хора, които се кефят на видяното и се радваме за тях – пожелаваме им приятно изкарване и в кината. Лично ние ще пропуснем.

Режисьори на Лоши момчета: Всичко или нищо (Bad Boys: Ride or Die) са Адил Ел Арби и Билал Фалах (Rebel, Лоши момчета завинаги), сценарият е на Крис Бремнър (Лоши момчета завинаги, The Man from Toronto), а продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит. В ролите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано и др.

Премиерата е на 7 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Не съм очаквал, че в една година ще видя продълженията на две екшън класики, като Лоши момчета 4 и Полицаят от Бевърли Хилс 4 🙂