През последните години звездата на младата актриса Сидни Суини грее все по-ярко и по-ярко. И макар някои нейни филми, като Мадам Уеб, да не са толкова успешни, то други, като Обичам да те мразя, събират зрителите в киносалоните и трупат пари в боксофиса. Преди около година и половина писахме за един друг предстоящ неин проект, който ще я представи в доста по-различна светлина – тази на ужасите. Става дума за Непорочна (Immaculate) на режисьора Майкъл Мохан.

Проектът за филма е дело на самата Суини, която го разработва заедно с продуцента Дейвид Бернад след успеха на сериала The White Lotus. Младата актриса също така влиза и в ролята на продуцент под името на своята компания Fifty-Fifty Films.

Непорочна днес дебютира по родните екрани, което е прекрасна причина да ви представим и официалния нецензуриран трейлър. Вижте го и него:

Вече сме виждали достатъчно подобни филми, за да имаме илюзии за нещо уникално или невероятно. Все пак се надяваме, че Непорочна ще има достатъчно напрегнати моменти и по-малко jump scares, за да го издигнат над средното ниво за жанра. Надеждата умира последна, както и вярата на героинята във филма.

Ето какво ни очаква в този ужас:

Сесилия (Сидни Суини) е жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост, а под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи. Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е… заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие…

Вижте и един официален плакат:

Непорочна (Immaculate) е режисиран от Майкъл Мохан по сценарий на Андрю Лобел. Компания на Сидни Суини ще правят Симона Табаско, Алваро Морте, Бенедета Поркароли, Дора Романо и други.

Както вече споменахме, филмът дебютира по родните екрани от днес, 22 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *