Понякога се усещаме, че имаме малко колебливо и не особено ентусиазирано отношение към младите актьори, които още не са имали възможност да ни впечатлят особено много. Днес обаче искаме да представим цели два нови проекта на Сидни Суини, която в последните няколко години избухна на сцената с участията си в мегапопулярните Euphoria и The White Lotus, които я направиха една от най-търсените млади актриси днес.

Първият проект, с който Суини ще се заеме е нова колаборация с режисьора Майкъл Мохан, който я режисира в миналогодишния The Voyeurs – еротичен трилър, който критиката не оцени като достойно допълнение към жанра, в който са работили майстори като Алфред Хичкок и Брайън де Палма, но пък е бил успех за стрийминг платформата на Amazon от гледна точка на зрителски интерес. Новият проект на Мохан и Суини ще бъде хорърът Immaculate. Автор на сценария е Андрю Лобел, а филмът ще разкаже за отдадена на вярата си млада жена, която е поканена да се присъедини към престижен италиански манастир. Монахинята обаче бързо осъзнава, че новият ѝ дом крие мрачни и ужасяващи тайни. Снимките ще започнат през януари.

Другата много любопитна идея, за която изглежда Sony подготвят Суини, е Barbarella – дълго подготвяният римейк на иконичния филм от 1968 г. където е една от най-популярните роли на Джейн Фонда. Струва ни се, че много хора може само да са чували за филма и да са виждали отделни кадри от него (и авторът на новината си признава, че е от тази група), така че ето малко информация. Филмът, режисиран от Роже Вадим, е базиран на френски комикс, дело на Жан-Клод Форест. Барбарела е астронавт от XLI век, която трябва да спре злия учен Дюран Дюран, притежаващ оръжие, което може да върне злото обратно в галактиката. По това, което сме виждали обаче, основната работа на Барбарела във филма е да бъде секси, макар че с изненада научаваме, че комиксът я е поставял в много повече еротични ситуации (заедно с извънземни), а филмът е създал по-стегнат сюжет.

Повече от ясно е, че Barbarella е интелектуална собственост, която може да претърпи много сериозна модернизация и да се завърне пред публиката, припомняйки една от първите касови фантастики с жена в главната роля. Проектът обаче е на изключително ранен етап, няма наети режисьор или сценарист, който да адаптира стария филм, пък и имаме едно наум, че през годините са били опитвани множество продължения и римейкове и никой от тях в крайна сметка не стига бял свят. Засега сме по-скоро скептични към идеята, но ще й обърнем внимание веднага, стори ли ни се, че някой работи по нея сериозно.

s-l1600 Fantazy-bilder--42

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *