От доста време вече не сме гледали Колин Фарел в типичната „leading man“ роля на здравеняк, по когото мацките припадат – без съмнение той е повече от способен да продължава да играе такива персонажи, но доста по-често си избира разни изтормозени от живота типове, жанрови проекти или пък се покрива с грим и протези. Именно затова го смятаме за интересен актьор, който не ходи по утъпкания път и ще ни бъде интересно да разберем нещо повече и за новия му проект, който изглежда доста по-праволинеен.

Новият минисериал на Apple TV+ се нарича Sugar и Фарел играе титулярната роля на Джон Шугър – частен детектив в Лос Анджелис. Добре облеченият, мистериозен Ел-Ейски детектив, разбира се, е иконичен образ в киното и веднага виждаме защо някой би се опитал да му направи модернизация. Създател на сериала е Марк Протосевич, сценарист на I Am Legend, The Cell и англоезичния Oldboy, а всички епизоди са режисирани от номинираният за „Оскар“ Фернандо Мейрелес, познат с незабравими филми като City of God, The Constant Gardener и The Two Popes.

Историята в Sugar се върти около Шугър, който е нает да намери изчезналата внучка на легендарен холивудски продуцент. Докато се опитва да разбере какво се е случило с младото момиче, той ще открие всичките тайни на семейството й – някои скорошни, а някои заровени от години.

Вижте трейлъра сега:

Класическата noir история за детектив в Лос Анджелис е налице, но ѝ е придаден съвременен облик едновременно като начин на снимане и с фокуса, който изглежда ще бъде върху менталното състояние на героя. Виждаме някои интересни решения в заснемането и ще ни бъде любопитно да разберем кои от хората, които се навъртат около Шугър всъщност са му приятели и кои търсят само собствената си облага. Макар че жанрът е познат и не виждаме какво особено много може да му се променя, все пак стискаме палци този впечатляващ екип да е намерил начин да разкаже заслужаваща си история дори и в позната рамка.

Sugar e създаден от Марк Протосевич и режисиран от Фернандо Мейрелес. В главните роли са Колин Фарел, Кърби Хауъл Баптист, Ейми Райън, Джеймс Кромуел, Ана Гън, Нейт Кордри и Сидни Мандлър.

Първият от общо осем епизода ще дебютира в платформата Apple TV+ на 5 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *