Мина доста време, откакто споделихме, че Джаред Лето планира да изиграе Карл Лагерфелд в биографичен филм за иконичния дизайнер. И докато не е напълно ясно какво се случва с този проект, сега ще споделим тийзър за минисериал, в който един още по-впечатляващ актьор се е нагърбил с иконичната опашка на Лагерфелд.

Главната роля в Becoming Karl Lagerfeld на Hulu ще бъде изиграна от Даниел Брюл – без съмнение отличен избор, бидейки човек, който говори немски. Брюл има респекта ни заради разнообразните си езикови умения, но той просто е страхотен актьор – дали ще е автомобилен състезател, снайперист или комиксов злодей, абсолютно винаги е на висота и нямаме търпение да го видим в главна роля, където ще успее да разгърне уменията си още повече.

Без съмнение за всички, които се интересуват от мода, в Becoming Karl Lagerfeld ще има много за гледане. Подозираме обаче, че и за онези, които не знаят нищо за платове и десени, пак ще има любопитни неща – от известни имена, до качеството на продукцията, което си личи още от първия тийзър, до чисто човешката история на амбициозен артист, който не спира пред нищо, докато не постига най-големите си мечти, въпреки многото трудности, които среща по пътя.  

Becoming Karl Lagerfeld се развива през 70-те години, когато Лагерфелд се издига в света на парижката мода. През 1972, тогава 38-годишният Карл има мечти да се превърне в най-известният френски дизайнер на света, в момент, когато Ив Сен Лоран е над всичко. След като се среща с Жак дьо Башер и се влюбва в него, той се оказва в състезание с Лоран и Пиер Берже – главите на най-престижните модни брандове в света. Изпълнена с вражди и битки на егото, партита и ексес, трагични афери и великолепни приятелства, това е историята на Кайзер Карл и неговото диво преследване на славата.

Около Даниел Брюл ще се завъртят множество поддържащи актьори, като някои от най-важните са Теодор Пелерин като Жак дьо Башер, Арно Валоа като Ив Сен Лоран и Алекс Лутц като Пиер Берже. Вижте тийзъра сега:

Becoming Karl Lagerfeld е написан от Изаур Писани-Фери (Ganglands, Vampires), която и режисира някои епизоди, а други са оставени в ръцете на Жером Сале и Одри Еструго.

Първият от шест епизода ще дебютира в платформата Hulu на 7 юни, а световното разпространение ще бъде в Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *