Въпреки все по-популярния и неласкав епитет „nepo baby”, кинаджийството продължава да бъде семеен бизнес за много хора. За добро или за лошо (но без съмнение интересно), на хоризонта изплува още един Шамалан. Само времето ще покаже дали нашата реалност може да преживее двама творци с тази фамилия да работят едновременно.

Ишана Найт Шамалан, щерка на всеизвестния М. Найт, ще направи режисьорския си дебют това лято с мистериозния хорър The Watchers. Можем само да си представим какво обучение в жанровото кино и конкретно в хоръра е получила Ишана през годините, предвид семейството си, така че само можем да ѝ стискаме палци да е научила правилните уроци и успешно да ги е приложи практически. Далеч сме от мнението, че децата на кино артистите получават абсолютно незаслужено преференциално отношение в индустрията – те все пак от малки са натопени в системата и знаят как работи тя. Дали обаче имат собствен талант, това ще трябва да преценим за всеки по отделно.

The Watchers разказва за 28-годишната Мина – художничка, която се изгубва в красивата, но безмилостна ирландска гора. Изведнъж тя се натъква на убежище, обитавано от още трима души, които обаче постоянно са наблюдавани от незнайни същества.

Вижте трейлъра сега:

Трейлърът е добре направен, макар и стандартен. Може да не предлага нищо особено иновативно за момента, но също така виждаме и потенциал – както за успех, така и за провал. Името Шамалан така или иначе от много време винаги ни кара да се чудим дали ще видим нещо впечатляващо или абсолютно разочарование. Предстои да разберем дали и Ишана Найт Шамалан е наследила непостоянността на баща си. Гордият татко, разбира се, е продуцент на The Watchers, така че си представяме, че е имал не само бащинско влияние.

The Watchers е режисиран от Ишана Шамалан, която е адаптирала сценария от едноименния роман на А. М. Шайн. В главните роли са Дакота Фанинг, Джорджина Кембъл, Оливър Финеган и Олуен Фоуер.

Премиерата е насрочена за 5 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда интигуващо, ама да видим. Поне да се получи нещо средняшко, отколкото някаква боза. Щото за повече от средата не вервам…