Туистър е един от любимите ни „guilty pleasure“-и и може да се каже, че подготвяният нов филм, вещо озаглавен Туистърс (Twisters), е сред най-очакваните от нас пуканкови летни хитове тази година. Въпреки това обаче (може би защото в последно време не ни бяха попадали абсолютно никакви новини за развитието на проекта – ако въобще ги е имало, са минали под радара ни), някак неусетно филмът беше изпаднал от съзнанието ни и когато вчера видяхме дебютиралия по време на Super Bowl първи трейлър, изненадата ни беше голяма.

Преди да видите рекламата, припомняме, че режисьор на Туистърс е номинираният за „Оскар“ Лий Айзък Чънг, познат на по-широката публика с прекрасния Minari, а автор на сценария е Марк Л. Смит, чийто най-известен кредит е Завръщането на Алехандро Гонзалес Иняриту. С други думи, обещаващ творчески екип като за летен блокбастър. В Актьорският екип са Дейзи Едгар-Джоунс, Антъни Рамос и големият ни любимец Глен Пауъл.

Ето и трейлъра:

Оставаме с усещане, че Туистърс е по-скоро римейк, отколкото директно продължение (както беше обявено в началото), но това няма кой знае какво значение. Важното за нас е филмът да запази духа на оригинала и да ни предложи симпатични герои, качествени специални ефект и като цяло да бъде развлекателен, а съдейки поне по горния трейлър, тези неща са налице. Това е и всичко на което можем да се надяваме. Едва ли има човек на планетата, който може да има сериозни претенции към този филм.

В добавка вижте и първия тийзър постер.

Режисьор на Туистърс (Twisters) е Лий Айзък Чънг (Minari), а сценарият е на Марк Л. Смит (The Hole, Overlord, Завръщането). Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а в ролите са Глен Пауъл, Дейзи Едгар-Джоунс, Антъни Рамос, Мора Тиърни, Дарил Макормък, Саша Лейн, Кирнън Шипка и др.

Премиерата е на 19 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *