Тук се включваме с леко закъснение, но все пак, ако сте фенове на китайските филми, все още имате шанс да гледате няколко хита на голям екран – нещо, което не се случва често.

Pro films със съдействието на посолството на КНР в България представя няколко от последните кино постижения на китайската киноиндустрия по случай един от най-големите празници – фестивалът на фенерите.

Oт 23 до 29 февруари в избрани киносалони у нас ще се проведе първата седмица на китайското кино в България. Героизъм, саможертва и триумф се преплитат в три амбициозни високобюджетни продукции, които ще предоставят на българските киномани ново, обогатяващо и нестандартно кинематографично изживяване.

Вижте общ трейлър на събитието, а след него ще откриете и подробности за отделните филми:

Апокалипсис в планината

Пенсиониран служител от железопътните войски е хванат в епицентъра на опустошително земетресение и потенциална разруха на значим инженерен проект с огромна обществена стойност. Но когато синът му – главният инженер на проекта, разбира за случилото се, той е изправен пред ужасяващ избор – да спаси баща си и града или делото на живота си.

Смъртоносна зона

Отряд от специалните сили на граничната полиция, решен да спаси страната си от своеволията и терора на наркотрафикантите, навлиза в територията на врага, за да отмъсти за загиналите си приятели и да даде начало на промяната.

Триумфьт

Вдъхновяваща история за пинг-понг.

В началото на 90-те години Китай е с най-ниските си резултати в историята на световния тенис на маса. Труд, постоянство и вяра са единствените фактори, на които залага Дай Шенхуа – новият треньор на отбора. Следващата им цел е предстоящото Световно първенство, което ще се проведе в родината им. Ще успее ли отборът да спечели и да защити честта на цялата нация?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *