Никол Кидман и Рийз Уидърспуун постигнаха огромен успех с двата сезона на Big Little Lies – сериалът беше абсолютен хит, спечели награди и беше част от първата вълна, която отключи съвременния ни период на престижна телевизия. За момента обаче няма новини за потенциален трети сезон и изглежда всички замесени преследват други проекти. Сега ще говорим именно за един такъв проект, в който Кидман се съюзява отново с шоурънъра на Big Little Lies Дейвид И. Кели.

Новата им колаборация ще се нарича Margo’s Got Money Troubles и Кидман отново ще бъде продуцент и ще участва като актриса, но главната роля е поверена на Ел Фанинг, която наскоро завърши трисезонната роля на Екатерина Велика в прекрасния The Great. Двете с Кидман освен това вече са работили заедно по интересния филм на София Копола The Beguiled, както и трудно обяснимия How To Talk To Girls At Parties. Очевидно е, че те харесват да работят заедно, а тази нова колаборация звучи като най-мащабната им до сега.

За момента имаме информация само за героинята на Ел Фанинг Марго и не знаем нищо за ролята на Никол Кидман, но това, което е обявено, определено звучи любопитно, много съвременно и с голямо тематично разнообразие.

Ето го синопсисът на Margo’s Got Money Troubles:

Марго е дете на сервитьорка в Хутърс и бивш кечист, която винаги е знаела, че ще трябва да се оправя сама в живота. Тя се записва в местния колеж и докато още се ориентира в обстановката, започва афера с професора си по английски. Връзката е мимолетна, но Марго забременява и против съвета на всички около себе си решава да задържи бебето, най-вече от наивност и желание за нещо по-значително в живота.

Вече на 20 години, Марго е сама с новородено дете, безработна, а съвсем скоро ще остане и бездомна, заради което ѝ трябват бързи пари. Когато отчуждения ѝ баща Джинкс се появява на вратата ѝ и моли да остане при нея, Марго се съгласява в замяна на помощ с бебето. Тогава тя формулира план да стартира OnlyFans акаунт, а скоро започва да инкорпорира съветите на баща си, базирани на кеча, за това как се изгражда герой и как да накараш публиката да се влюби в теб. Преди да се усети, тя постига огромен успех. Дали обаче това е отговорът на всичките ѝ проблеми или да бъдеш известен в интернет идва с висока цена?

Пресечната точка между кеча, интернет славата и OnlyFans съдържанието със сигурност е много интересна. Колкото обичаме да гледаме исторически филми, които могат да използват голяма перспектива, за да разказват събитията, така обожаваме да гледаме коментар на нещо, което е изключително релевантно за съвременния свят. Все още не знаем каква роля ще играе Никол Кидман в цялата история, но дори и само Дейвид И. Кели и Ел Фанинг в главната роля са предостатъчни, че вече да имаме високи очаквания за Margo’s Got Money Troubles.

За момента премиерна дата не е обявена, но по всяка вероятност сериалът ще излезе чак през 2025 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *