Чувстваме се длъжни да си признаем, когато сме искрено изненадани и това се случи с трейлъра, който ще ви покажем днес. В последно време когато видим, че някой филм се представя за „екшън“ си представяме, че знаем, какво да очакваме – лъскави декори и постановки на добре хореографиран екшън, с някой намусен батка в средата, който търси отмъщение. И ето че днес ви предлагаме именно добре хореографиран екшън с намусен батка, търсещ отмъщение в средата. Разликата обаче е, че този филм е повече Guns Akimbo, отколкото Джон Уик.

Става дума за Boy Kills World, където Бил Скарсгард играе титулярното Момче. Глухоням здравеняк, чието семейство е било избито от криминален синдикат, той търси отмъщение като се включва в риалити предаване за упояване на масите, където хора се избиват за спонсорства. Това спокойно можеше да бъде и синопсиса на напълно сериозен екшън за отмъщение, но тук виждаме тотално различен похват – чувство за хумор, шегички хвърчат от всякъде, а вътрешният глас на глухонемия е от стара аркадна видео игра, което моментално придава лековата и несериозна атмосфера на всичко, което се случва.

Insert crazy action montage:

Определено ни харесва, когато подобни филми не се взимат насериозно, а знаят точно какво представляват. Когато фестивалът в Торонто са описвали Boy Kills World, са казали, че той „наподобява да набуташ заедно аркадни игри, улстранасилствени комикси и B-movies за бойни изкуства в суперколайдер, след което да удариш всички копчета едновременно.“ Трейлърът ни показва именно това – радостен миш-маш от лееща се кръв и чиста проба забавление, в който цялото произведение знае точно какво представлява, не претендира за нищо друго, а се обича каквото е.

Boy Meets World е режисиран от Мориц Мор (Viva Berlin) по сценарий, който той е написал заедно с Тайлър Бъртън Смит (работил по дългоочаквания Kung Fury 2) и Аренд Рамърс. В главните роли са Бил Скарскард, Фамке Йансен, Мишел Докъри, Джесика Рот, Шарлто Коупли, Брет Гелман, Айзея Мустафа, Андрю Коджи и Яян Рухиан.

Премиерата е насрочена за 25 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Искам го сервиран веднага! С лек загар отвън и кървав отвътре.