Дан Трактенбърг беше човекът, който ни върна вярата, че Хищникът все още може да бъде чудесен франчайз. Самостоятелното допълнение към вселената на интергалактическия ловец Prey беше прекрасна глътка свеж въздух, особено след катастрофалното разочарование Хищникът на Шейн Блек.

Тези дни се появи добрата новина, че режисьорът ще се завърне към поредицата с чисто нов филм, носещ заглавието Badlands. И макар предният път летвата да беше изключително ниско, то сега очакванията на зрителите ще са много по-високи и стискаме палци да не останем разочаровани.

Deadline споделят, че този филм в момента е приоритет на студиото и дори вече се оглеждат за актьор за главнаа роля. На този етап няма никаква информация за сюжета, но знаем, че Дан Трактенбърг ще е отговорен и за сценария. Дали този път ще видим Хищник на голям екран? Това също предстои да разберем. Припомняме ви, че Prey нямаше щастието да озари големите екрани, а си заслужи само стрийминг място при платформата Hulu. Разбира се, той се успя да постави няколко рекорда по гледане та не е ясно дали Disney няма да се опитат да повторят този успех.

Добрите новини обаче не спират до тук. Студиото обсъжда идеята за още различни филми във вселената на Хищника, както и продължение на Prey. Феновете на безмилостния ловец със сигурност ще има какво да очакват в близкото бъдеще.

Припомняме ви също така, че Prey беше номинирам за цели шест награди „Еми“ през тази година и успя да спечели една – за звуков монтаж. Това може само да ни радва и показва, че филмът е бил оценен подобаващо. Независимо дали ви допада или не сблъсъкът на Хищника с индианците от племето Команчи, то е неоспорим факт, че подобен успех ще доведе до още продукции.

Все още няма информация за премиерна дата на Badlands, но се очаква снимките да започнат по-късно през годината. Със сигурност ще следим за бъдещо развитие по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Pray беше очарователна комедия и един от най-тъпите филми не само за Хищника, ами и въобще.

  2. При положение, че Плячка (Prey) си беше твърде прост филм до толкова, че от начало до край e предвидим. За какъв бахур правят и продължение да ги пита някой. Хищникът (2018) (The predator) на Блек, чийто гор, шеги и изпълнение макар и добри то бе генеричен. Мислят си, че не е най-лошата идея на света да правят още филми за Хищника, а всъщност стана точно обратното. Филмът от 1987 г. с Арни и покойния Уедърс е по-добър според мен!