„Rubber”

Смятаме, че познавате добре нашия WTF приятел Робърт – автомобилната ГУМА-убиец! – който движен от желание за мъст се търкаля из пустинната част на Калифорния и взривява главите на хората с помощта на психо енергия, затова няма какво да се обясняваме и директно ви представяме новия чудесен плакат на филма, дело на Борис Вайехо и Джули Бел (автори на класическите постери на „Barbarella” и „National Lampoon’s Vacation”), който беше представен от Apple.

Rubber - плакат

След класическите два трейлъра на „Rubber”, този плакат е поредното нещо, което ни кара да се вълнуваме от филма, описван като интелигентен, забавен и напълно оригинален поклон към „the cinematic concept of no reason”. И наистина, поне ние не можем да открием абсолютно никаква логика зад идеята една автомобилна гума да трепе хора с психо енергии. От друга страна обаче, на кой му е притрябвала логика, когато имаме подобна концепция?

Режисьор на филма е Куентин Дупю, а премиерата – няма лъжа, няма измама – е на 1 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Плакатът наистина много радва… Аз го гледах току що и… началният монолог обяснява перфектно целия филм :Д Не е за всеки обаче 🙂