Съвсем сериозно започваме да подозираме, че Райън Мърфи е навлязъл в известна зряла възраст, по време на която част от хората започват да нямат (почти) никаква нужда от сън. Не можем да си обясним по друг начин неговия сериен multitasking и антологиите, с които жонглира.

Наскоро обърнахме внимание на новия Feud: Capote Vs. The Swans, който ще се появи в края на месеца, а след успеха на Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story („навъртял“ един милиард часове гледане в първите си 60 дни!), Netflix са поръчали на Мърфи и Иън Бренан нова „вариация“ на тема хора-чудовища (не в комиксовия смисъл на тази дума) и вече се подготвя Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story.

В мрежата се появи зловещ тийзър, с който се анонсира участието на Хавиер Бардем и Клои Севини в главните роли – предлагаме ви да хвърлите един поглед.

За незапознатите с криминалната история ще обърнем внимание на факта, че братята Лайл и Ерик са осъдени за убийството на своите родители през 1996 година – седем години след извършването на престъплението. В свидетелствата си пред съдебните заседатели те твърдят, че са го извършили като отмъщение за дългогодишния сексуален, емоционален и психически тормоз от страна на баща им, подкрепян от майка им. Ролите на родителската двойка са поверени на Бардем и Севини, а като техни синове ще видим дебютантите Никълъс Александър Чавес (General Hospital) и Купър Кох (They/Them).

Много е вероятно ветеранът-режисьор Карл Франклин да режисира някои от ключовите епизоди на поредицата, тъй като е в екипа на изпълнителните продуценти, заедно с Мърфи и Бренан (отговорни за Monster-антологията), Алексис Мартин Удал, Ерик Ковтун, Дейвид МакМилън и Луиз Шор.

Премиерна дата за Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story все още не е известна, но Netflix обещават, че ще е до края на 2024. Очакваме истински трейлър!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *