„Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2”

Остават само някакви си две седмици до премиерата на „Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2” и предполагаме, че нетърпението на феновете е гигантско. В тази връзка и защото през изминалата седмица не сме показвали нищо от филма, сега ви представяме две кратки филмчета тип „зад кулисите”, които, така да се каже, да пораздухат огъня. Те разкриват подробности за събитията в магьосническата банка Гринготс и за предметите наречени хоркрукси, които съдържат парченца от душата на Волдемор.

http://www.youtube.com/watch?v=Az1GsKEKLR0

Във втора част от епичния финал на сагата, битката между добрите и лошите сили в магическия свят ескалира във война. Залогът никога не е бил по-голям и никой не е в безопасност. Но Хари Потър е този, който трябва да направи най-голямата жертва в кулминационния сблъсък с Лорд Волдемор. Всичко свършва тук.

Режисьор на „Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2” е Дейвид Йейтс, а в ролите за последно са Даниел РадклифРупърт Гринт и Ема Уотсън като Хари, Рон и Хърмаяни. Сред останалите актьори са Алън Рикман, Ема Томпсън, Ралф Файнс, Джон Хърт, Маги Смит, Бил Най, Хелена Бонам Картър, Том Фелтън, Гари Олдман, Джим Броудбент, Дейвид Тюлис, Тимъти Спол и Клемънс Поузи.

Дето се вика, всичко свършва на 15 юли 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. извинявам се предварително за спама, погледнете ей тук какво се заформя в Бургас 🙂 (има го и Хари Потър така, че не е най-безмисления спам) 😉

  2. Баси! Всички само ме подкокоросвате с тия клипчета, та аз изгледах половината филм само от тийзъри трейлъри и behind the scenes 😀

  3. @Влади Неколов

    Аз затова не си позволявам да гледам много клипчета. Гледал съм единствено излезлите трейлъри и нищо повече. 😀