Дойде време за истински вълнуващ трейлър и на Masters of the Air! Всичко, представено до момента във връзка с премиерата на новата поредица от продуцентите на Band Of Brothers и The Pacific, беше впечатляващо и вълнуващо, но новият трейлър пристига онлайн, за да видим историята чрез образите на момчетата – владетели на въздуха по време на Втората световна война. Ценното в случая е, че виждаме очите и реакциите на двамата основни герои, около които ще бъде конструиран разказа – персонажите, поверени на Остин Бътлър и Калъм Търнър.

Епичната поредица, посветена на боевете, водени от „Кървавата стотица“, ще се появи съвсем скоро в платформата Apple TV+, а сега е време да затегнете коланите – излитаме!

Не можем да си представим какво е минавало през главите на тези млади хора, които са отдали себе си на голямата кауза – да бъдат разгромени военните орди на Хитлер. Небесната синева и въздушните стихии са територията, но която се чувстват най-силни, а сплотеността по между им допълнително гарантира готовността им за саможертва. Напомняме отново официалният синопсис на Masters of the Air:

Вдъхновен от книгата Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany на Доналд Л. Милър и създаден по сценарий на Джон Орлов, сериалът Masters Of The Air разказва за членовете на най-известния 100-тен отряд бомбардировачи, прочути още като „Кървавата стотица“, при изпълнението на унищожителните набези над нацистка Германия – те се справят безотказно с непоносимия студ, липсата на кислород и тоталния ужас от битките, водени на височина 7500 метра в небето. Тази история представя психическата сила и емоционалната цена, платена от младите мъже в борбата за разрушаване на кошмарния Трети райх, създаден от Хитлер. Някои от тях са били свалени и отведени в плен, други са били ранени или са загубили живота си. И все пак някои са извадили късмет и са се прибрали у дома. Независимо от съдбата им, всеки един от тях е дал всичко от себе си на ужасна цена…

Режисьори на Masters of the Air са Анна Боден, Райън Флек, Кари Фукунага, Дий Рийс и Тим Ван Патън. Продуценти са Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гьоцман. Ролите са разпределени между Остин Бътлър, Калъм Търнър, Антъни Бойл, Нейт Ман, Рафърти Лоу, Бари Киогън, Джосия Крос, Брандън Кук, Джеймс Мъри, Томи Джесъп, Кай Алекзандър, Адам Лонг, Николай Кински, Фреди Картър и Шути Гатуа.

Премиерата на първите два епизода е на 26 януари, като след това в Apple TV+ ще се появява по един епизод всеки вторник, до 15 март 2024 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *