Всички фенове на Нито звук и Нито звук 2 знаят, че Джон Кразински през цялото време разправяше, че това са филми, които може да са хорър, но всъщност са посветени на децата му и са израз на родителската любов. Видно е, че новото му режисьорско начинание също е вдъхновен от децата, като отново използва впечатляващ бюджет и ефекти, и нямаме търпение да видим какво се е получило.

Още откакто беше обявен, знаехме, че ще трябва да следим проекта най-малкото заради невероятния актьорски състав, който Кразински е събрал. Да, повечето големи имена само ще ги чуем, но пък визуалните качества на филма изглеждат, че няма да имат никакъв проблем да компенсират за това.

Но нека започнем от начало. Новият филм на Кразински се нарича Измислени приятели (IF или Imaginary Friends) и разказва за момиче, което започва да вижда измислените приятели на всички пораснали деца, които са изоставили плодовете на своето въображение. Тя ще трябва да открие какво може да прави с тази суперсила, тръгвайки на магическо приключение да събере отново разделените деца и техните ИП.  

В главните роли са Кейли Флеминг, позната от Живите мъртви, Райън Рейнолдс, Фиона Шоу и Боби Мойнахан. Въображаемите приятели пък са озвучени от Стийв Карел, Фийби Уолър-Бридж, Луис Госет Дж., Мат Деймън, Емили Блънт, Мая Рудолф, Винс Вон, Сам Рокуел, Акуафина, Джон Стюарт, Кристофър Мелони, Себастиан Манискалко и Ричард Дженкинс.

Вижте първия тийзър-трейлър сега, както и видео зад кулисите, в което Кразински и кастът му говорят за идеята зад филма:

Изглежда просто очарователно и напълно разбираме какво имат предвид като казват „игрален филм с атмосферата на анимация на Pixar“. Смятаме, че Райън Рейнолдс е перфектен избор за тази роля, защото той едновременно има „семеен“ чар и забавлява децата, но също така присъщото му сухо и саркастично чувство за хумор ще успокои възрастните, че и за тях има нещо в този филм. Като цяло ни изглежда, че без съмнение Измислени приятели еза по-младата аудитория, но винаги сме смятали, че децата също заслужават добре направени филми, а визуалните елементи, които виждаме от тази реклама, изглеждат страхотно.

Измислени приятели (IF) е написан и режисиран от Джон Кразински.

Премиерата е насрочена за 17 май 2024г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *