В началото на миналия месец ви представихме първия трейлър от продуцирания от Atomic Monster and Blumhouse свръхестествен трилър Нощно плуване(Night Swim). С наближаване на премиерната дата Universal са решили да зарадват феновете с още една реклама, която да подготвили зрителите за ужасите, срещу които ще се изправи младото семейство.

Припомняме ви, че Нощно плуванее пълнометражна версия на четири минутно едноименно видео на дуото Брус Макгуайър и Род Блекхърст от 2014 година, което Джеймс Уан (от Atomic Monster) толкова харесва, че през 2018 година купува правата за заснемане на цял филм.

Вижте и новия трейлър:

Виждаме много повече от създанията, които ще преследват героите на Уайът Ръсел и Кери Кондън, както и техните опити да предпазят своите деца. Историята, съвсем закономерно, няма много общо със своя първоизточник, но четири минути едва ли могат да бъдат чак толкова разтегнати до час и половина.

Припомняме ви за какво ще се разказва в Нощно плуване:

Уайът Ръсел играе ролята на бившия бейзболен играч Рей Уолър, който е трябвало да се оттегли от любимата си игра поради дегенеративно заболяване. Заедно със своята съпруга Ив, дъщеря си Изи и малкия син Елиът, те се местят в нова къща с огромен басейн в двора. Надявайки се някой ден да се върне и да играе отново, Рей убеждава жена си, че блещукащия басейн ще бъде забавен за децата и ще му позволи да се възстанови по-лесно. Мрачна тайна в къщата обаче събужда зла сила, която ще повлече семейството към дълбините на ужаса и смъртта.

Нощно плуване (Night Swim) е режисиран и написан от Брус Макгуайър. В ролите ще видим Уайът Ръсел, Кели Кондън, Амели Хоферъл, Гавин Уорън и други.

Българската премиера е насрочена за 5 януари 2024 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment