Това, че през лято актьорите нямаше как да промотират новите си високопрофилни проекти, изненадващо се оказа в полза на конвенцията в Сао Паоло – CCXP, където за пръв път се появиха първи кадри от много предстоящи дългоочаквани жанрови проекти като Фюриоза, Дюн 2 и все по-забързващия се влак на The Boys.

Като поредно доказателство, че не самите супергерои са виновни за „умората“ от тях, а качеството на проектите, в които се появяват, вселената на The Boys не просто продължава с пълна сила, а се разраства все повече и само трупа успехи. В Сао Паоло беше представен първи тийзър трейлър на четвърти сезон на основния сериал, spin off-ът Gen V наскоро приключи първи сезон и ще има втори, а се очаква и друг spin off, ситуиран в Мексико, където ще видим появява на несравнимите Диего Луна и Гаел Гарсия Бернал. За това обаче нямаме много подробности, така че се връщаме към „момчетата“.

Четвърти сезон на The Boys започва около месец след събитията от първи сезон на Gen V и, както социалните медии на сериалите признават, гледането и на двата не е задължително, но определено е препоръчително. В изборите, които предстоят в историята, изглежда, че нещата вървят все по-добре за Хоумлендър и кандидатите, които се радват на неговата подкрепа, Виктория Нюман и Робърт Сингър. Междувременно страната на Били Бучър не просто изглежда, че ще загуби изборите, но той самият е с терминална диагноза заради ефектите на Сместа V, а също и знае за вируса, представен в Gen V.

Всички познати лица от предишните сезони се завръщат, а към сериала се присъединяват и няколко нови попълнения. Най-важното, разбира се, е повсеместният любимец Джефри Дийн Морган, познат на цялата аудитория заради ролите си в масови сериали като Анатомията на Грей, Свръхестествено и Живите мъртви. Заедно с него в сериала влизат Валъри Къри и Сюзан Хейуърт съответно като новите супергерои Файъркракър и Систър Сейдж.

Ето го и самият тийзър, както и два нови постера, които отново противопоставят Били Бучър и Хоумлендър и техните политически амбиции:

The Boys е създаден от Ерик Крипки, който продължава като шоурънър, а Еван Голдбърг и Сет Роугън са изпълнителни продуценти. В главните роли са Карл Ърбан, Джак Куейд, Антъни Стар, Лаз Алонзо, Карен Фукухара, Чейс Крауфорд, Томер Капон, Ерин Мориарти, Джеси Т. Ъшър, Колби Минифи, Джим Бийвър, Джефри Дийн Морган, Валъри Къри, Сюзан Хейуърт и Клаудия Домит.

Точна премиерна дата за момента не е обявена, знаем, че ще е през 2024 и бихме заложили на началото на лятото, въпреки че всичко зависи от колко снимки остава да се довършат. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *